Siirry sisältöön

Aina on oikea ikä - Osallistu teemavuoteen!

Palaute


Aktiivinen ikääntyminen tarkoittaa sitä, että ihmiset voivat ikävuosien lisääntyessä elää täyttä elämää työssä, kotona ja oman yhteisönsä jäsenenä. Sukupolvien välinen solidaarisuus mahdollistaa eri-ikäisten vahvuuksien tunnustamisen ja arvostamisen. Yhdessä ja toinen toisiltamme oppien osaamme enemmän. 

Tervetuloa teemavuoden päätöstilaisuuteen
12.12.2012 klo 11.15-15.30

Teemavuoden päätöstilaisuus järjestetään Helsingissä Voimatalon Eurooppasalissa, Malminkatu 16. Tilaisuuden juontavat eurooppalaisen teemavuoden koordinaatori professori Anneli Leppänen ja teemavuoden sihteeri Marjo Wallin Työterveyslaitoksesta. Seminaarissa kuullaan mm. Neljän polven treffit -haastekampanjan onnistumisesta, Proud Age -vanhustyöstä sekä teemavuoden lähettiläiden työstä. Paikalla ovat myös teemavuoden tunnustuspalkintojen voittajat Suomesta. Tilaisuudessa tapahtuu myös viestikapulan eli Unicef-nukkien vaihto vuoden 2013 Euroopan teemavuoden koordinaattoreille.

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen on lounas- ja kahvitarjoilujen vuoksi välttämätön. Tilaisuuteen mahtuu 125 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 5.12.2012 mennessä: activeaging@ttl.fi

Tilaisuuden ohjelma  

 

ELÄMÄN KONKARI -kirjoituskilpailu
Yli 60-vuotias, miten olet päässyt yli elämän isoista ja pienistä kriiseistä? Mikä tuo iloa elämääsi? Jaa tärkeät kokemuksesi, kerro tarinasi ikätovereillesi ja muille! Kirjoita ajatuksistasi ja osallistu Suomen Mielenterveysseuran kilpailuun 28.2.2013 mennessä
Lisätietoja kilpailusta ja ohjeet osallistumiseen.


Euroopan aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden kilpailun palkintojenjakotilaisuus järjestettiin 13.11.2012 Euroopan komission tiloissa Brysselissä.

Näet tästä luettelon ja lyhyen yhteenvedon kaikista Euroopan voittajista ja finalisteista.
Napsauta alla olevan taulukon lippuja niin saat lisätietoa Euroopan voittajista ja finalisteista (englanniksi ja osallistujien omalla kielellä).