Kiinnostavimmat maksuttomat työelämäwebinaarit

Mikä työelämän ajankohtainen ilmiö kiinnostaa sinua juuri nyt? Loppuvuonna on luvassa useita maksuttomia webinaareja monipuolisista työelämän teemoista. Valitse sinulle hyödyllisin ja ilmoittaudu!
-

Uutinen päivitetty 15.11.2022, eikä sitä enää päivitetä.

Vuoden 2023 webinaarit löydät osoitteesta:
Kiinnostavimmat maksuttomat työelämäwebinaarit vuonna 2023 | Työterveyslaitos (ttl.fi)

Tulossa – merkitse kalenteriisi ja ilmoittaudu heti mukaan!

Joulukuu

 • 13.12.2022: Asiakasosallisuuden teematiistai -webinaarisarja. THL:n järjestämässä joulukuun teematiistaissa pohditaan asiakkaiden osallistumista kehittämiseen.
   
 • 14.12.2022: OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Aivotyön johtaminen. Nykyään työntekijöiden työ painottuu tiedolla työskentelyyn. Esihenkilöillä ja johtajilla on tärkeä tehtävä luoda organisaatioon ja tiimiin käytäntöjä, jotka tukevat kognitiivista hyvinvointia. Myös omasta hyvinvoinnista on tärkeä pitää huolta. Webinaarissa käsitellään aivotyötä johtamisen näkökulmasta.

Tammikuu

 • 12.1.2023Nollis®-webinaari: Työpaikkojen koronaopeista seuraavan pandemian hallintaan - Pandemia ja riskien hallinta -tutkimuksen loppuwebinaari. Pandemia ja riskien hallinta -tutkimuksessa (Paras) selvitettiin sekä arvioitiin työpaikkojen oppeja ja kokemuksia koronaviruspandemian vaikutuksista työturvallisuuden hallintaan. Tässä webinaarissa kuulemme tuloksista ja saamme eväitä tulevaisuuteen varautumiseen.
   
 • 17.1.2023: Keskustelutilaisuus: Miten talous kestää väestörakenteen muutoksen? Lapsiluku pienenee, työvoimapula pahenee ja eläkeläisiä on yhä enemmän. Uhkaako kansantalouttamme kurjistuminen? Tervetuloa keskustelemaan LIFECON-hankkeen järjestämään tilaisuuteen väestörakenteen muutoksen vaikutuksista talouteen ja ratkaisuista, joilla haasteisiin voidaan vastata. Paneelikeskustelussa kuulet näkemyksiä aiheesta valtiovallalta ja aiheen johtavilta asiantuntijoilta.
   
 • 18.1.2023: OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Avaimet hyvään palautumiseen. Webinaarissa kuullaan, millaisin keinoin voidaan innostaa koko työpaikkaa ottamaan työhyvinvointi ja palautuminen yhteiseksi asiaksi. Saat tietoa siitä, mitä kaikkea mielen työkyky tarkoittaa ja miten sitä voi tukea arjessa.
   
 • 31.1.2023Vanhustyön vatupassin julkaisuwebinaari. Vanhustyön vatupassi -malli tarjoaa vanhustyön esihenkilöille ja johdolle konkreettisia ja vanhustyön arjessa toimivia ratkaisuja eettisen kuormituksen hallintaan ja eettisen työkulttuurin luomiseen. Mistä kaikesta on kyse ja millaista tukea on tarjolla? Tule kuulolle!

Tätä uutista ei enää päivitetä. Katso vuoden 2023 kiinnostavimmat maksuttomat työelämäwebinaarit tästä uutisesta.

Jaa sisältö somessa!