Kiinnostavimmat maksuttomat työelämäwebinaarit

Mikä työelämän ajankohtainen ilmiö kiinnostaa sinua juuri nyt? Loppuvuonna on luvassa useita maksuttomia webinaareja monipuolisista työelämän teemoista. Valitse sinulle hyödyllisin ja ilmoittaudu!
-

Uutinen päivitetty 15.11.2022

Tulossa – merkitse kalenteriisi ja ilmoittaudu heti mukaan!

Marraskuu

 • 29.11.2022: EU:n asbestidirektiivin vaikutuksia asbesti-ilmanäyteanalyyseihin. Työterveyslaitos järjestää webinaarin EU:n asbestidirektiivin vaikutuksista asbesti-ilmanäyteanalyyseihin saneeraus- ja purkukohteissa. Tule mukaan  kuulemaan lisää siitä, miten EU:n asbestidirektiivi saattaa vaikuttaa myös sinun työhösi!
   
 • 30.11.2022: Työuupumuksen uusi liikennevalomalli Suomessa. Webinaarissa esitellään uusi, maksuton opas työuupumuksen arviointiin ja julkistetaan työuupumuksen liikennevalomalli arvioineen työuupumuksen riskin yleisyydestä Suomessa.

Joulukuu

 • 1.12.2022: Mieli ja työ -webinaarisarja: Rutiinia varhaiseen tukeen ja puheeksiottoon. Avoin ja rakentava keskustelu on tärkeää silloin, kun mielenterveys vaikuttaa työkykyyn. Miten hyödyntää työn muokkausta mielenterveyden ja psyykkisen toimintakyvyn tukena? Miten työpaikan päihdeohjelma voi osaltaan auttaa ennaltaehkäisemään ongelmia? Webinaarisarja pureutuu mielen hyvinvointiin työelämässä.
   
 • 9.12.2022: Kasvetaan yhdessä -webinaarisarja: Yhteisöllisyys ja yhteistyö - Menestyksen avaimet. Yrityksen sisäisessä yhteistyössä luottamus ja sen kasvattaminen luovat yritykselle kilpailukykyä sosiaalisen pääoman muodossa. Tästä webinaarista saat käyttöösi yhteistyötä edistävän Yhteisöllisyyden ydinkysymykset -työkalun. Webinaarien tavoitteena on antaa vinkkejä selviytymiseen COVID-19 -pandemian aiheuttamasta kriisistä, uudistaa toimintaa tai kasvattaa liiketoimintaa.
   
 • 13.12.2022: Asiakasosallisuuden teematiistai -webinaarisarja. THL:n järjestämässä joulukuun teematiistaissa pohditaan asiakkaiden osallistumista kehittämiseen.
   
 • 14.12.2022: OPI VERKOSSA -webinaarja: Aivotyön johtaminen. Nykyään työntekijöiden työ painottuu tiedolla työskentelyyn. Esihenkilöillä ja johtajilla on tärkeä tehtävä luoda organisaatioon ja tiimiin käytäntöjä, jotka tukevat kognitiivista hyvinvointia. Myös omasta hyvinvoinnista on tärkeä pitää huolta. Webinaarissa käsitellään aivotyötä johtamisen näkökulmasta.

Tammikuu

 • 17.1.2023: Keskustelutilaisuus: Miten talous kestää väestörakenteen muutoksen? Lapsiluku pienenee, työvoimapula pahenee ja eläkeläisiä on yhä enemmän. Uhkaako kansantalouttamme kurjistuminen? Tervetuloa keskustelemaan LIFECON-hankkeen järjestämään tilaisuuteen väestörakenteen muutoksen vaikutuksista talouteen ja ratkaisuista, joilla haasteisiin voidaan vastata. Paneelikeskustelussa kuulet näkemyksiä aiheesta valtiovallalta ja aiheen johtavilta asiantuntijoilta.

Jaa sisältö somessa!