Mikä aivotyö toimivaksi hoitotyössä -kampanja on?

Aivotyö toimivaksi hoitotyössä -kampanjan tavoitteena on lisätä hoitajien ja lääkäreiden työn sujuvuutta. Kampanjassa jalkautetaan laajasti käyttöön Satakunnan sairaanhoitopiirissä toteutetun Kognitiivisen ergonomian parantaminen hoitotyössä -kehittämishankkeen tulokset ja levitetään tietoa kognitiivisesta ergonomiasta ja keinoista, joilla työn sujuvuutta voidaan parantaa lääkäreiden ja hoitajien työssä.

Aivotyö toimivaksi hoitotyössä -kampanjan päätöswebinaarin tallenne

Jäikö kampanjaluento kuulematta? Ei hätää, kampanjan päätöswebinaari on nyt katsottavissa! Webinaari on Työterveyslaitoksen Aivotyö toimivaksi hoitotyössä -viestintäkampanjan viimeinen luento ja siinä kiteytetään kampanjan löydökset. Aivotyö toimivaksi hoitotyössä -kampanjan päätöswebinaarin tallenne >>

Maksuttomat materiaalit

Tutustu alla oleviin videoihin ja lataa käyttöösi

Lääkärien ja hoitajien työ on haastavaa tietotyötä – mutta miksi?

Mikä aivoja kuormittaa lääkäreiden ja hoitajien työssä?

Työn keskeyttäminen – miten teet sen viisaasti?

Miten hallita tietotulvaa työn arjessa?

Aivokuorman hallinta on koko työyhteisön asia

Materiaalit löytyvät myös henkilöstön työhyvinvointiin keskittyvällä Sotelainen-sivustolta. Viestimme kampanjasta  somessa tunnisteilla #sotelainen ja #aivotyö. Pysy kuulolla!

Kampanjakiertue luentowebinaari on nyt julkaistu!

Syksyn käynnissä ollut Aivotyö toimivaksi hoitotyössä -kampanjakiertue on nyt päättynyt. Mutta ei hätää, jos et päässyt osallistumaan kampanjatilaisuuksiin. Kampanjakiertueen luentowebinaari on nyt kaikkien maksutta saatavissa. Webinaarissa kuulet mitä on kognitiivinen ergonomia ja mikä kuormittaa aivoja. Saat myös tietoa miten hoitotyötä voi sujuvoittaa ja aivokuormaa vähentää. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia. Voit tilata maksuttoman luentowebinaarin itsellesi alla olevalla lomakkeella. 

Lisätietoa

 

Lisätietoja Työterveyslaitoksen Aivotyö-palveluista: verkosta www.ttl.fi/koulutukset-ja-palvelut/aivotyopalvelut/ ja sähköpostilla  aivotyo@ttl.fi tai  kirsi.luokkala@ttl.fi.