Ketterät ja hyvinvoivat yritykset -hankkeen koulutukset ja työpajat

Hankkeessa mukana olevat yritykset voivat osallistua maksuttaa muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia vahvistaviin koulutustilaisuuksiin sekä työhyvinvointiin liittyviin työpajoihin.
Vipuvoimaa EU:lta -logo ja Euroopan unionin Euroopan sosiaalirahaston logo

Koulutukset

Hankkeessa järjestetään monipuolista koulutusta koko hankkeen toiminnan ajan. Koulutukset keskittyvät yritystoiminnan kehittämiseen ja niiden aiheet ovat hankkeeseen osallistuville yrityksille järjestetyn kyselyn suosikkeja – yrittäjien itse valitsemia. 

 

Ketterää keilausta ja hyvinvoinnin paikkoja
19.1.2023 klo 15-18
Uusi vuosi ja uusi työssä hyvinvoiva sinä? Tarjolla ei ole pikakuuria tai poppaskonsteja, vaan eväitä pysyvään muutokseen – ja virkistävä keilauselämys!

 

After FirstBeat eli mitä mittaustulokset kertovat palautumisestamme?
2.3.2023 klo 8-10
Ketterät ja hyvinvoivat yritykset -hankkeessa mukana olevilla yrityksillä oli mahdollisuus osallistua FirstBeat-mittauksiin vuoden 2022 aikana. Miltä tulokset näyttävät? Mitä niistä voisi oppia?

 

Verkkosivujen kevätsiivous
23.3.2023 klo 15-18
Ovatko yrityksesi nettisivut talven jäljiltä tuhnuiset? Muistatko, koska viimeksi päivitit jotain? Tai koska kävit sivuillasi kurkkaamassa, mitä siellä on? Kaipaisitko jotain uutta ja piristävää? Pyyhitään pölyt ja kiillotetaan sivut yhdessä uuteen iskuun!

Työpajat

Hankkeessa tarjotaan osallistuville yrityksille mahdollisuus hyvinvointianalyysiin ja työpajoihin oman työhyvinvoinnin, palautumisen ja työkyvyn edistämiseksi. Työpajojen aiheet perustuvat hankkeeseen osallistuvien yritysten toiveisiin.

 

Ravitsemusasiaa ja yksilöohjausinfoa
31.1.2023 klo 17.30-19.30
Nyt lyödään monta kärpästä yhdellä iskulla. Saat vinkkejä työhyvinvointia tukevaan ruokailuun, nautit palauttavan iltapalan mukavassa seurassa ja saat infoa tarjolla olevista yksilöohjauksista.

 

Pizzaa ja porinaa porukalla
16.2.2023 klo 16-18

14.2. on ystävänpäivä, mutta me vietämme 16.2. yrittäjäystävän päivää. Luvassa on mielen hyvinvointia, hyvää tuulta,
iloa ja voimaantumista.

 

Tulossa vielä:
4.5.2023 klo 8-10

Yksilöohjaus

Hanke tarjoaa yrittäjille maksutta myös yksilöohjausta työstä palautumiseen ja työssä jaksamiseen. Tutustu teemoihin ja ilmoittaudu mukaan. Ohjaus kestää tunnin kerrallaan ja ohjauskertoja on 1 - 3.