Kuvituskuva
Toteutustapa
Etäkoulutus

Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus

Oletko uusi tai jo kokeneempi työsuojelutehtävässäsi, mutta haluaisit saada eväitä työsuojelupäällikön tehtävien hoitamiseen? Työsuojelupäällikön peruskoulutus antaa valmiudet toimia työnantajaa edustavana työsuojelun asiantuntijana sekä hyvät lähtökohdat työsuojelun vaikuttavuuden kehittämiseen työpaikalla.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Työsuojelu
Työturvallisuus
Työympäristö
Ajankohta
29.11. – 11.12.2023
Kesto
3 päivää
Paikkakunta
Etä-/verkko-opiskelu
Ilmoittautumisaika
26.09.2022 – 22.11.2023
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
1100
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Koulutus tarjoaa työsuojelupäälliköille perustiedot ja -taidot tehtävässä toimimiseen.Tavoitteena on oppia tunnistamaan fyysisen ja sosiaalisen työympäristön vaara- ja voimavaratekijöitä, kehittämään työyhteisön toimintakulttuuria, organisoimaan yhteistoimintaa työntekijöiden, linjaorganisaation ja työterveyshuollon kanssa sekä parantamaan työsuojelun vaikuttavuutta työpaikalla.

Saat koulutuksesta myös soveltuvat lähtötiedot työsuojelun jatkokoulutuksiin, mikäli haluat syventää osaamistasi tai täydentää opintoja Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutusta varten.

Sisältö

Koulutuksen opetusjaksot:
1. jakso 29. - 30.11.2023
2. jakso 11.12.2023

Työsuojelupäällikön koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteistoimintaa työpaikalla sekä työsuojeluun liittyviä tehtäviä ja vastuita. Työn erilaisia haitta-, vaara- ja kuormitustekijöitä ja niiden arviointia tarkastellaan toimivien työsuojelukäytäntöjen näkökulmasta. Koulutuksessa kuullaan myös työsuojeluviranomaistoiminnasta ja työterveysyhteistyöstä sekä työpaikkaesimerkki.

Opetusmenetelminä ovat luennot ja ryhmäkeskustelut. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työsuojelupäällikön tehtävään nimetyille ja muille työnantajan edustajille. Koulutus toteutetaan samanaikaisesti Työsuojeluvaltuutetun perustieto -koulutuksen kanssa.

Kysy meiltä lisää

Mikko Halinen

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
mikko.halinen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3169
Maarit Kamppuri

Maarit Kamppuri

koordinaattori
Sähköpostiosoite
maarit.kamppuri [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2671

Asiakkaidemme kokemuksia

Lainaus
Hyvä tapa esittää asiat. Sopivasti taukoja, joista pidettiin kiinni. Vaikka etänä oltiinkin, niin pienet ryhmätyöt ja kisat elävöitti koulutusta.
Lainaus
Tykkäsin myös siitä, että sai rauhassa seurata luentoa, kysyä tarvittaessa. Koulutusjärjestelyt toimivat erinomaisesti ja hyvin sujui etänäkin. Säästyy aikaa.