Kuvituskuva
Toteutustapa
Lähikoulutus

Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät

Merimiesterveydenhuollon erityispiirteiden vuoksi on tärkeää, että henkilöstö on perillä alan ajankohtaisista asioista, uusita ohjeista ja toimintatavoista. Tule päivittämään osaamistasi henkilöstön koulutuspäiville!

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Aihe
Meriterveys
Ajankohta
15.–16.03.2023
Kesto
2 päivää
Paikkakunta
Turku
Ilmoittautumisaika
20.10.2022 – 27.02.2023
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
780
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää merimiesterveyskeskuksessa toimivan henkilöstön asiantuntemusta merenkulun terveydenhuollosta ja laivaväen lääkärintarkastuksista. Koulutuksessa tutustutaan uusiin laivaväen lääkärintarkastusten sairausryhmäkohtaisiin soveltamisohjeisiin.

Sisältö

Koulutuksessa paneudutaan laivaväen lääkärintarkastuksen uudistuksiin ja merenkulkijoiden terveydenhuollon ajankohtaisasioihin sekä harjoitellaan terveydellisen soveltuvuuden arviointia tapausesimerkkien kautta. Koulutukseen sisältyy kaksi lähikoulutuspäivää sekä ennakkotehtävä. Kurssilaisille ennakkoon jaettavaan ohjemateriaaliin tutustuminen sekä niihin perustuvan ennakkotentin tekeminen ovat osa täydennyskoulutusta.

Koulutuksen ensimmäinen päivä järjestetään Turussa, Auriga Centerissä ja toinen päivä laivalla (M/S Viking Grace).

Lähtö merelle on ke 15.3.2023 klo 20.55 ja paluu to 16.3.2023 klo 19.50.

Kohderyhmä

Koulutuksemme on suunnattu laivaväen lääkärintarkastuksia tekeville merimieslääkäreille sekä merimiesterveyskeskuksissa työskenteleville terveydenhoitajille, fysioterapeuteille ja psykologeille. Jos kurssilla on tilaa, niin kaikki muutkin merenkulkijoiden terveydenhuollossa toimivat henkilöt ovat tervetulleita koulutukseen. Koulutus soveltuu merimieslääkäreiden täydennyskoulutukseksi.

Kysy meiltä lisää

Päivi Miilunpalo

Päivi Miilunpalo

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
paivi.miilunpalo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7529
Seija Reponen

Seija Reponen

käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
seija.reponen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2761