Kuvituskuva
Toteutustapa
Lähikoulutus

Säteily ja terveys

Haluatko olla luokkaan A kuuluva säteilytyöntekijöiden terveydentilan seurantaa tekevä työterveyslääkäri? Oletko suorittanut työterveyshuollon pätevöittävän koulutuksen tai oletko työterveyshuollon erikoislääkäri?

Tämä koulutus antaa sinulle pätevyyden tehdä em. terveydentilan seurantaa.

Koulutuksessa saat lisätietoa säteilylle altistumisesta työpaikoilla, säteilyturvallisuudesta, säteilyn terveydellisistä vaikutuksista ja työntekijöiden terveyden seurannasta.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Aihe
Terveys ja työkyky
Työterveyshuolto
Ajankohta
31.01. – 01.02.2024
Kesto
2 päivää
Paikkakunta
Helsinki
Ilmoittautumisaika
14.08.2023 – 16.01.2024
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
750
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa pätevyyden säteilytyöntekijöiden terveydentilan seurantaan ja ymmärtää säteilyn merkityksen ihmiselle eri työtehtävissä.

Sisältö

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään säteilyfysiikan ja säteilybiologian perusteet ja säteilyn terveydelliset vaikutukset sekä säteilylle altistumista työpaikoilla etenkin terveydenhuollossa, teollisuudessa ja ydinvoimateollisuudessa. Koulutus sisältää myös ajankohtaiset säädökset ja säteilytyöntekijöiden terveyden seurannan toteutuksen käytännön tapausesimerkkien avulla.

Ennakkotehtävä

Koulutus koostuu päivitettyjen virallisten vaatimusten mukaisesti kahdesta lähiopetuspäivästä sekä pakollisista ennakkotehtävistä. Ennakkotehtävät lähetetään etukäteen osallistujille.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työterveyslääkäreille ja työterveyshoitajille. Myös jo aiemmin pätevöityneet voivat osallistua koulutukseen kerratakseen säteilyyn ja sen vaikutuksiin liittyviä osa-alueita.

Kysy meiltä lisää

Henkilökuva Ville Ojanen

Ville Ojanen

erikoislääkäri
Sähköpostiosoite
ville.ojanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3358
Tomi Tietäväinen

Tomi Tietäväinen

Käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
tomi.tietavainen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2944