kuvituskuva
Toteutustapa
Lähikoulutus

Työsuojelun jatkokoulutus, Tampere

Työnantajan tulee huolehtia siitä, että työsuojelun yhteistoimintahenkilöillä (työsuojelupäälliköllä, työsuojeluvaltuutetulla ja varavaltuutetulla) on mahdollisuus saada tehtävän edellyttämää koulutusta. Työsuojelun peruskoulutus ei kuitenkaan usein riitä, koska eteen tulevat kysymykset ovat monimutkaisia, eikä perustasolla ole mahdollista edetä riittävän syvälle käsiteltäviin asioihin. Suosittelemme osallistumista kaikille Työsuojelun perustieto- tai vastaavan koulutuksen käyneille sekä henkilöille, joilla on jo kertynyt kokemusta työsuojelutehtävien hoidosta.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Työsuojelu
Työturvallisuus
Ajankohta
30.–31.05.2023
Kesto
2 päivää
Paikkakunta
Tampere
Ilmoittautumisaika
26.09.2022 – 23.05.2023
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
790
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Työsuojelun jatkokoulutus täydentää osaltaan työnantajan tai työntekijöiden edustajana toimivan työsuojelun asiantuntijan osaamista. Tavoitteena on yhdessä keskustellen oppia toimivia yhteistoiminnan käytäntöjä laajempien aihekokonaisuuksien käsittelemiseksi työpaikalla.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteyttä johtamiseen, viestintään ja yhteistoimintaan. Lisäksi pohditaan työntekijän työkyvyn, toimivan työyhteisön ja turvallisen sisäympäristön edellytyksiä.

Koulutus on case-painotteinen. Harjoittelemme ratkaisemaan erilaisia työsuojelukysymyksiä yhdessä asiantuntijoiden ohjauksella käytännönläheisesti ja osallistujien omien työpaikkojen tilanteisiin peilaten. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu Työsuojelun perustieto -koulutuksen käyneille työsuojelupäälliköille ja -valtuutetuille sekä muille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Koulutuksella voit täydentää opintoja Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutusta varten.

Kysy meiltä lisää

Jarmo Vorne

Jarmo Vorne

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
jarmo.vorne [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8626
Kati Oksjoki

Kati Oksjoki

Käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
kati.oksjoki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8647

Asiakkaidemme kokemuksia

Lainaus
Kullekin aiheelle oli varattu aikaa riittävästi. Ei tullut kiireen tuntua ja asiaa ehdottiin pohtia rauhassa.
Lainaus
Kullekin aiheelle oli varattu aikaa riittävästi. Ei tullut kiireen tuntua ja asiaa ehdottiin pohtia rauhassa.