Kuvituskuva
Toteutustapa
Lähikoulutus

Työsuojelupäällikön perustieto, Oulu

Oletko uusi tai jo kokeneempi työsuojelutehtävässäsi, mutta haluaisit saada eväitä työsuojelupäällikön tehtävien hoitamiseen? Työsuojelupäällikön peruskoulutus antaa valmiudet toimia työnantajaa edustavana työsuojelun asiantuntijana sekä hyvät lähtökohdat työsuojelun vaikuttavuuden kehittämiseen työpaikalla.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Työsuojelu
Työturvallisuus
Työympäristö
Ajankohta
11.–13.10.2022
Kesto
3 päivää
Paikkakunta
Oulu
Ilmoittautumisaika
06.10.2021 – 04.10.2022
Koulutustapa
Avoin koulutus
Hinta
990
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Koulutus tarjoaa työsuojelupäälliköille perustiedot ja -taidot tehtävässä toimimiseen.Tavoitteena on oppia tunnistamaan fyysisen ja sosiaalisen työympäristön vaara- ja voimavaratekijöitä, kehittämään työyhteisön toimintakulttuuria, organisoimaan yhteistoimintaa työntekijöiden, linjaorganisaation ja työterveyshuollon kanssa sekä parantamaan työsuojelun vaikuttavuutta työpaikalla.

Saat koulutuksesta myös soveltuvat lähtötiedot työsuojelun jatkokoulutuksiin, mikäli haluat syventää osaamistasi tai täydentää opintoja Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutusta varten.

Sisältö

Työsuojelupäällikön koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteistoimintaa työpaikalla sekä työsuojeluun liittyviä tehtäviä ja vastuita. Työn erilaisia haitta-, vaara- ja kuormitustekijöitä ja niiden arviointia tarkastellaan toimivien työsuojelukäytäntöjen näkökulmasta. Koulutuksessa kuullaan myös työsuojeluviranomaistoiminnasta ja työterveysyhteistyöstä sekä työpaikkaesimerkki.

Opetusmenetelminä ovat luennot ja ryhmäkeskustelut. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työsuojelupäällikön tehtävään nimetyille ja muille työnantajan edustajille. Koulutus toteutetaan samanaikaisesti Työsuojeluvaltuutetun perustieto -koulutuksen kanssa.

Palvelutunnus

Lataa materiaaleja tai muokkaa tietojasi.

Kysy meiltä lisää

Jarmo Vorne

Jarmo Vorne

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
jarmo.vorne [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8626
Satu Hiltunen

Satu Hiltunen

Käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
satu.hiltunen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2919

Asiakkaidemme kokemuksia

Lainaus
Vaikka asiaa oli paljon, niin koulutuspäivät oli rytmitetty hyvin tauoilla. Sisältö oli laaja ja sain erittäin hyvän yleiskuvan kaikesta mitä työsuojeluun liittyy. Erityisesti pidin AVI:n osuudesta, joka sisälsi käytännön esimerkkejä ja puhuja oli selkeä ja piti yllä mielenkiintoa.
Lainaus
Sain paljon eväitä ja omalla työpaikalla pohdittavia asioita.
Tiedän nyt mistä aloittaa ja mitkä asiat pitää tarkastaa, että ovat kunnossa.