MT Valmennus- ja vertaisryhmät
Toteutustapa
Lähikoulutus

Valmennus- ja vertaisryhmä taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen itsensätyöllistäjille Kuopiossa

Valmennus- ja vertaisryhmän tavoitteena on tukea taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen itsensätyöllistäjien henkistä hyvinvointia ja työkykyä. Ryhmä on tarkoitettu freelancereina, yrittäjinä tai apurahansaajina toimiville taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen itsensätyöllistäjille. Myös työttömät tai osa-aikaisesti taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan työtä tekevät ovat tervetulleita. Ryhmä on osallistujille maksuton.
Ryhmään otetaan 10 freelancerina, yrittäjänä tai apurahansaajana työskentelevää taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen itsensätyöllistäjää ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2024.
Tälle sivulle avautuu ilmoittautumislinkki 1.8.2024 klo 8:00

Yksittäiset osallistujat

Ryhmä on maksuton

Aihe
Työhyvinvointi
Tapahtuma
Ajankohta
10.09. – 19.11.2024
Kesto
6 tapaamista
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
01.–10.08.2024
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Valmennus- ja vertaisryhmässä saat vertaistukea, jäsennystä ja voimavaroja, rohkeutta ja innostusta työn tekemisen kehittämiseen, iloa ja itseluottamusta sekä verkostoja työsi tueksi. Ryhmässä saat välineitä ammatilliseen kehittymiseen ja työhyvinvointiin sekä pääset jakamaan kokemuksia omasta työstäsi.  Ryhmässä käsittelemme muun muassa näitä teemoja:
• Työhyvinvointi 
• Minä ammattilaisena 
• Rakenteet, raha, toimeentulo 
• Yhteisöt, verkostot, kollegiaalisuus 
• Työura/työpolut taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-aloilla

Sisältö

Ryhmän työskentely rakentuu erilaisista harjoituksista, keskusteluista ja valmennussisällöistä. Tapaamisia on yhteensä 6 kertaa. Ryhmän toiminnan kannalta on tärkeää, että pystyt osallistumaan kaikkiin ryhmätapaamisiin.
Aikataulu:
• ti 10.9.2024
• ke 25.9.2024
• ti 8.10.2024
• ti 22.10.2024
• ti 5.11.2024
• ti 19.11.2024
Kaikki tapaamiset ovat klo 10–12.30.
Ryhmätapaamiset pidetään Kuopiossa osoitteessa Kuopion museo, kokoustila, Museokatu 1, 70100 Kuopio.
Valmennus- ja vertaisryhmää ohjaa Marjo Isotalus, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja soveltavan taiteen ohjaaja-valmentaja.
Ennen ryhmän alkua sovimme kanssasi henkilökohtaisen alkuhaastattelun. Sen tavoitteena on tutustua, kuulla odotuksistasi valmennus- ja vertaisryhmälle sekä keskustella työstäsi ja työurastasi/työpoluistasi.
Ryhmään osallistumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus osallistua tutkimukseen, jossa arvioimme ryhmätoiminnan vaikutusta osallistujien työhyvinvointiin. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Voit ilmoittautua ryhmään myös, vaikka et haluaisi osallistua tutkimukseen.
Valmennus- ja vertaisryhmä on osa Mielenterveyden työkalupakki -hanketta, joka sisältyy Suomen kestävän kasvun ohjelmaan. Työterveyslaitoksen toteuttaman hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat Taiteen edistämiskeskus, Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore, Muusikkojen liitto sekä Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto.

Kohderyhmä

Valmennus- ja vertaisryhmä on suunnattu freelancereina, yrittäjinä tai apurahansaajina toimiville taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen ammattilaisille.

Kestävä kasvu EU

Kysy lisää

Heli Ansio

Heli Ansio

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
Heli.Ansio [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2403