Tietoa ja taitoa turvallisiin potilassiirtoihin

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® – koulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet turvalliseen liikkumisen avustamiseen, nostoihin, potilassiirtoihin ja työkäytäntöjen kehittämiseen. Koulutuksessa hankittu osaaminen

  • edistää sujuvaa ja turvallista hoitotyötä sekä vähentää työn fyysisestä kuormituksesta johtuvia liikuntaelinongelmia
  • lisää hoitotyön fyysisten riskien arviointikykyä ja riskien hallintaa
  • parantaa potilasturvallisuutta avustus- ja siirtotilanteissa
  • edistää kuntouttavaa työotetta hoitotyössä ja edistää hoidon laatua

Koulutuksessa paneudutaan hoitotyön fyysisten riskien arviointiin ja hallintaan, työturvallisuutta koskeviin säädöksiin, avustus- ja siirtotilanteiden hallintaan ja apuvälineiden käyttöön. Opintokokonaisuus koostuu etäopiskelusta verkossa, lähiopetuksesta sekä käytännön harjoittelusta. Koulutuksen hyväksytysti suoritettuaan osallistuja saa Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kortin.

Kenelle Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus soveltuu?

Suosittelemme Potilassiirtojen Ergonomiakortti® –koulutustamme hoitajille ja avustajille, joiden työhön sisältyy potilaiden siirtoja, nostoja tai liikkumisen avustamista. Kortin ovat suorittaneet jo tuhannet sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset, alan opettajat ja opiskelijat.

Esimerkkejä koulutuksistamme

  • Potilassiirtojen Ergonomiakortti® – korttikoulutus
  • Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakoulutus
  • Potilassiirtojen Ergonomiakortti® – Päivitä korttisi! -koulutus

Koulutukset räätälöityinä työpaikkasi tarpeisiin

Järjestämme vuosittain yli 300 koulutustilaisuutta. Kaikille avoimet koulutukset löydät helposti koulutuskalenteristamme. Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Etkö löydä tarpeisiinne sopivaa koulutusta? Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva koulutuskokonaisuus tai asiantuntijapuheenvuoro.