Tavoitteena parempi sisäilma ja toimivat työtilat

Hyvässä työympäristössä on hyvä sisäilma sekä toimivat, työntekijöiden hyvinvointia ja työn sujumista tukevat tilaratkaisut.

Sisäilmaongelmia aiheuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi ilmanvaihdon riittämättömyys, pöly, lika tai kosteus- ja homevauriot. Kosteus- ja homevauriot voivat kärjistää tilanteen monen ongelman vyyhdiksi, joka sekoittaa koko työpaikan arjen.

Työtilojen suunnittelun lähtökohtana ovat organisaation tavoitteet, eri käyttäjäryhmien tarpeet ja työn vaatimukset sekä näkemys siitä, mihin suuntaan työ kehittyy. Siirtyminen perinteisestä huonetoimistosta monitilatoimistoon on enemmän kuin pelkkä tilamuutos. Uudet tilaratkaisut merkitsevät myös työn tekemisen tapojen muutosta. Hyvä johtaminen ja henkilöstöä osallistavat toimintatavat ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa

Sisäympäristökoulutukset – tukea sisäympäristön kehittämiseen

Monipuolinen koulutusvalikoimamme tarjoaa:

  • Uusia työtapoja ja välineitä sisäilmaongelmien ratkaisemiseen.
  • Tietoa sisäilmatutkimuksista, työntekijöiden terveydestä ja yhteistyöstä.
  • Keinoja johdon ja henkilöstön tukemiseksi työtiloihin liittyvissä muutoksissa.
  • Työympäristömuutoksen hyviä käytäntöjä ja osallistavan suunnittelun toimintatapoja.

Kenelle sisäympäristökoulutuksemme soveltuvat?

Koulutuksemme sopivat sisäilmaongelmien tai tilaratkaisujen ja -muutosten parissa työskenteleville henkilöille. Kohderyhmiä ovat esimerkiksi työsuojelun ja työterveyshuollon asiantuntijat, rakennusten ja tilojen suunnittelusta vastaavat ammattilaiset sekä kiinteistöjen hallinnasta ja –huollosta vastaavat henkilöt.

Esimerkkejä sisäympäristökoulutuksistamme

  • Sisäilmaston ajankohtaispäivä
  • Tietoiskuja sisäilma-asioista
  • Monitilatoimistot työympäristönä
  • Käyttäjänäkökulma terveydenhuollon ja hoivapalvelujen työtilojen kehittämisessä

Koulutukset räätälöityinä työpaikkasi tarpeisiin

Järjestämme vuosittain yli 300 koulutustilaisuutta. Kaikille avoimet koulutukset löydät helposti koulutuskalenteristamme. Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Etkö löydä tarpeisiinne sopivaa koulutusta? Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva koulutuskokonaisuus tai asiantuntijapuheenvuoro.