
TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Hengityksensuojaimet
Hengityksensuojaimet - moduuli on yksi seitsemästä valinnaisesta moduulista TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksessa ja antaa sinulle perusteelliset tiedot hengityksensuojaimista. Saat moduulista syventävää tietoa hengityksensuojainten oikeanlaisesta valinnasta ja käytön tehokuuden varmistamisesta.
Tavoite ja hyödyt
Koulutuksen käynyt voi hyödyntää koulutuksessa opittuja asioita hankinnoissa ja lakisääteistä työpaikan suojainten käytön opetusta ja ohjausta antaessaan.
TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden saat suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet -moduulin lisäksi vähintään yhden seitsemästä (7) valinnaisesta moduulista. Valinnaisia moduuleja tämän moduulin lisäksi ovat: suojakäsineet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta, ja sen voi päivittää suorittamalla Kortin päivitys -moduulin.
Sisältö
Hengityksensuojaimet –moduulin avulla opit:
- Hengityksensuojainten valinnan perusteet ja ilman epäpuhtaudet ja hapen riittävyys
- Hengityksensuojainten ryhmät
- Merkinnät ja käyttöohjeet
- Käyttö ja huolto
- Tehokkuuden varmistaminen
Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.
Kohderyhmä
TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.
Hengityksensuojaimet -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.
Kysy meiltä lisää

Susanna Mäki

Seija Reponen
Käytännön järjestelyt ja laskutus
Asiakkaidemme kokemuksia
Koska ohjeistukset ja määräykset oikeasti muuttuvat, tietoja pitää päivittää.