Kuvituskuva
Toteutustapa
Verkkovalmennus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet, Syyskuu

Henkilönsuojainten perusteet -moduuli antaa tietoa työn haitta- ja vaaratekijöiltä suojautumisesta ja jäljelle jäävien riskien hallinnasta suojainten käytön avulla. Työpaikan riskinarviointiin ja työpaikkaselvitykseen osallistuvat saavat tietämystä suojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työpaikalle.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Työympäristö
Työturvallisuus
Työterveyshuolto
Työsuojelu
Suojaimet
Pelastusala
Ajankohta
01.–30.09.2025
Kesto
4 vkoa
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
14.06.2024 – 29.08.2025
Koulutustapa
Verkkovalmennus
Hinta
390
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Henkilönsuojainten perusteet -moduulissa saat perustietoa työn haitta- ja vaaratekijöiltä suojautumisesta ja jäljelle jäävien riskien hallinnasta suojainten käytön avulla.

Suojainasiantuntijan pätevyyden saa suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet -moduulin ja tämän lisäksi vähintään yhden valinnaisen suojainmoduulin. Valinnaisia moduuleja ovat: hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, päänsuojaimet, suojakäsineet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet.

Sisältö

Henkilönsuojaimet ja suojaimia koskeva lainsäädäntö, suojainten luokat ja vaatimukset, terveyttä ja turvallisuutta koskevat perusvaatimukset, suojainasioiden järjestäminen työpaikalla, työsuojelun periaatteet, riskien arviointi: fysikaaliset-, kemialliset- ja biologiset vaaratekijät.

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilösuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet.

Kysy meiltä lisää

Henkilökuva Susanna Mäki

Susanna Mäki

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
susanna.maki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2738
Seija Reponen

Seija Reponen

Käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
seija.reponen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2761