Kuvituskuva
Toteutustapa
Verkkovalmennus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kuulonsuojaimet

Kuulonsuojaimet-moduuli on yksi seitsemästä TTL SUOJAINASIANTUNTIJA ® -verkkokoulutuksen valinnaisesta moduulista. Tämä moduuli antaa syventävää tietoa kuulonsuojainten valinnasta ja tehokkaasta käytöstä työssä.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Aihe
Suojaimet
Työsuojelu
Työturvallisuus
Työterveyshuolto
Ajankohta
03.–31.10.2022
Kesto
4 vkoa
Paikkakunta
Paikkakunta
Verkkovalmennus
Ilmoittautumisaika
09.12.2021 – 30.09.2022
Koulutustapa
Verkkovalmennus
Hinta
390
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Saat tässä moduulissa tietoa sekä kuulonsuojaimista ja niiden vaatimuksista että melun vaikutuksista ja torjunnasta.

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden saat suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet -moduulin lisäksi vähintään yhden seitsemästä (7) valinnaisesta moduulista. Valinnaisia moduuleja tämän moduulin lisäksi ovat: suojakäsineet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, suojavaatetus, hengityksensuojaimet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta, ja sen voi päivittää suorittamalla Kortin päivitys -moduulin.

Sisältö

Kuulonsuojaimet-moduulin sisältöjä ovat:

  • Melun vaikutukset
  • Kuulovamman arviointi ja vaikutukset työhön
  • Meluntorjunta ja riskinarviointi
  • Melun mittaaminen
  • Kuulonsuojainten vaatimukset ja suojaintyypit
  • Kuulonsuojainten valinta ja käyttö

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Kuulonsuojaimet-moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Palvelutunnus

Lataa materiaaleja tai muokkaa tietojasi.

Kysy meiltä lisää

Susanna Mäki

Susanna Mäki

Job title
erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
susanna.maki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2738
Seija Reponen

Seija Reponen

käytännön järjestelyt ja laskutus

Sähköpostiosoite
seija.reponen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2761

Asiakkaidemme kokemuksia

Toimivaa ja hyvää oli erityisesti omaan tahtiin opiskelu ja käytännön läheiset oppimistehtävät. Opin kaikki perusasiat kuulonsuojaimista.
Kuulonsuojainten valitsemismenetelmät avautuivat selkeämmin, kuin niitä joutui oikeasti käyttämään pelkän luetun tekstin sijasta.
Olen saanut tietoa ja varmuutta riskinarviointiin, sekä erittäin paljon tietoa melusta ja sen vaikutuksesta henkilöön ja miten melulta voidaan suojautua sekä jatkossa pystyn valitsemaan suojaimet oikein. Kurssista on ollut minulle ja yritykselle todella paljon hyötyä.
Tiedon laajuus ja selkeys parasta. Lisäksi oli hyvää mahdollisuus saada lisää infoa ja tietoa ammattilaiselta, sekä mahdollisuus esittää lisäkysymyksiä. Opin, että olen vasta oppimisen alussa. Mutta voin myös jatkaa tiedon jakamista ja avata asiakkaiden silmiä, mistä kuulonsuojaamisessa on todellisuudessa kysymys, tärkeästä ja vakavastakin asiasta.