Kuvituskuva
Toteutustapa
Verkkovalmennus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Päänsuojaimet

Päänsuojaimet-moduuli on yksi seitsemästä TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen valinnaisesta moduulista. Tämä moduuli antaa syventävää tietoa päänsuojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työssä.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Aihe
Pelastusala
Suojaimet
Työsuojelu
Työturvallisuus
Työterveyshuolto
Ajankohta
01.–30.11.2023
Kesto
4 vkoa
Paikkakunta
Verkkovalmennus
Ilmoittautumisaika
01.11.2022 – 30.10.2023
Koulutustapa
Verkkovalmennus
Hinta
350
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Päänsuojaimet-moduuli antaa perusteelliset tiedot päänsuojauksesta. Koulutuksen teemoja ovat kypärien mallit, vaatimukset, merkinnät, käyttöohjeet, käyttö ja kunnon tarkistus. Suojaintyypeistä käydään läpi teollisuus- ja korkean suojauskyvyn teollisuuskypärät, kolhupäähineet ja palokypärät.

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden saat suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet -moduulin lisäksi vähintään yhden seitsemästä (7) valinnaisesta moduulista. Valinnaisia moduuleja tämän moduulin lisäksi ovat: suojakäsineet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, hengityksensuojaimet, työ- ja turvajalkineet ja suojavaatetus. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta, ja sen voi päivittää suorittamalla Kortin päivitys -moduulin.

Sisältö

Päänsuojaimet-moduulin sisältöjä ovat:

  • Päätapaturmat ja tapaturmien torjunta
  • Teollisuus- ja korkean suojauskyvyn teollisuuskypärät, kolhupäähineet ja palokypärät
  • Suojaintyypit ja niiden vaatimukset,
  • rakenne, materiaalit ja lisävarusteet,
  • merkinnät ja käyttöohjeet,
  • käyttö ja huolto.

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Päänsuojaimet-moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kysy meiltä lisää

Susanna Mäki

Susanna Mäki

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
susanna.maki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2738
Seija Reponen

Seija Reponen

Laskutus

Sähköpostiosoite
seija.reponen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2761