Kuvituskuva
Toteutustapa
Verkkovalmennus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet

Suojakäsineet - moduuli on yksi TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen seitsemästä valinnaisesta moduulista ja antaa sinulle syventävää tietoa EU:n vaatimusten mukaisten suojakäsineiden valinnasta ja käytöstä työssä. Saat moduulista tietoa työn haitta- ja vaaratekijöiltä suojautumisesta ja työpaikan riskinarvioinnin mukaan tehtävästä suojakäsineiden oikeasta valinnasta ja käytöstä työhön. Teemoja ovat hitsaustyö, kemikaalit, kuumuus ja tuli, kylmä, mekaaninen suojaus sekä sähkö- ja jännitetyöt.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Pelastusala
Suojaimet
Työsuojelu
Työturvallisuus
Työterveyshuolto
Ajankohta
03.–28.04.2023
Kesto
4 vkoa
Paikkakunta
Verkkovalmennus
Ilmoittautumisaika
05.09.2022 – 30.03.2023
Koulutustapa
Verkkovalmennus
Hinta
390
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Suojakäsineet -moduulissa saat tietoa suojakäsineiden valinnan perusteista, suojaintyypeistä, standardeista, merkintöjen ja käyttöohjeiden sisällöstä, oikeanlaisesta valinnasta, käytöstä, sekä käytön opetuksesta että ohjauksesta.

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden saat suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet -moduulin lisäksi vähintään yhden seitsemästä (7) valinnaisesta moduulista. Valinnaisia moduuleja tämän moduulin lisäksi ovat: hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta, ja sen voi päivittää suorittamalla Kortin päivitys -moduulin.

Sisältö

Suojakäsineet -moduulin avulla opit:

- Suojakäsineiden valinnan perusteet ja lainsäädäntö
- Työn haitta- ja vaaratekijöiden tunnistaminen
- Työpaikan riskinarviointi ja sattuneet käsitapaturmat
- Käsinemallit ja –materiaalit
- CE-merkintä ja EU-vaatimuksenmukaisuus
- Suojakäsineitä koskevat vaatimukset, suojaustasot
- Merkinnät ja käyttöohjeet
- Valinta, käyttö ja huolto

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Suojakäsineet -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kysy meiltä lisää

Susanna Mäki

Susanna Mäki

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
susanna.maki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2738
Seija Reponen

Seija Reponen

Laskutus ja käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
seija.reponen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2761