Kuvituskuva
Toteutustapa
Verkkovalmennus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

Työ- ja turvajalkineet -moduuli on yksi seitsemästä TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen valinnaisesta moduulista ja antaa sinulle syventävää tietoa suojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työssä. Saat tietoa liikkumisturvallisuuden perusteista sekä turva-, suoja- ja työjalkineiden oikeanlaisesta valinnasta yhtenä työtapaturmien torjuntakeinona.

Yksittäiset osallistujat

Maksutapa: lasku

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut
Aihe
Pelastusala
Suojaimet
Työsuojelu
Työturvallisuus
Työterveyshuolto
Ajankohta
01.–30.11.2023
Kesto
4 vkoa
Paikkakunta
Verkkovalmennus
Ilmoittautumisaika
16.11.2022 – 30.10.2023
Koulutustapa
Verkkovalmennus
Hinta
350
EUR
+ alv
24%

Tavoite ja hyödyt

Työ- ja turvajalkineet -moduuli antaa syvälliset tiedot turva-, suoja- ja työjalkineiden valinnasta ja niiden vaatimuksista. Osallistuja saa tietoa työtapaturmien torjunnasta ja liikkumisturvallisuudesta. Esimerkkinä ovat staattisen sähkön hallinta perustiedot. Koulutuksessa käydään läpi suojaintyypit, standardit, merkinnät, käyttöohjeiden sisältö sekä suojainten oikeanlainen valinta, käyttö ja huolto.

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden saat suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet -moduulin lisäksi vähintään yhden seitsemästä (7) valinnaisesta moduulista. Valinnaisia moduuleja tämän moduulin lisäksi ovat: hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojavaatteet, suojakäsineet ja päänsuojaimet. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta, ja sen voi päivittää suorittamalla Kortin päivitys -moduulin.

Sisältö

Työ- ja turvajalkineet-moduulin koostuu näistä osioista:

  • Jalkojen hyvinvointi
  • Työtapaturmien torjunta ja liikkumisturvallisuus
  • Turva-, suoja- ja työjalkineiden perus- ja lisävaatimukset
  • Erityiskäyttöön tarkoitetut jalkineet ja staattisen sähkön hallinta
  • Merkinnät ja käyttöohjeet
  • Valinta ja huolto

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Työ- ja turvajalkineet -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kysy meiltä lisää

Susanna Mäki

Susanna Mäki

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
susanna.maki [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2738
Seija Reponen

Seija Reponen

Laskutus ja käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
seija.reponen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2761