Kuvituskuva
Toteutustapa
Webinaari

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Ajanhallinta hybridityössä 

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 15.3.
klo 9.00 - 9.45 webinaarin aiheena on ajanhallinta hybridityössä. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Yksittäiset osallistujat
Aihe
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Työhyvinvointi
Tapahtuma
Ajankohta
15.03.2023
Kesto
klo 9.00-9.45
Paikkakunta
Webinaari
Ilmoittautumisaika
19.10.2022 – 15.03.2023
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Ajanhallinta on asiantuntijatyössä keskeisiä yksilön ja työyhteisön taitoja. Hybridityöhön liittyy ajanhallinnan kannalta monia mahdollisuuksia, mutta samalla etä- ja läsnätyön yhdisteleminen korostaa oman työn johtamisen taitojen merkitystä. Myös työyhteisöissä tarvitaan ymmärrystä hybridityöhön liittyvistä ajanhallinnan haasteista ja mahdollisuuksista. Työpaikoilla on tarve uusille pelisäännöille ja käytännöille, jotka huomioivat työn tekemisen muuttuneet olosuhteet.

Sisältö

Webinaarissa käydään läpi tyypillisimpiä ajankäytön haasteita asiantuntijatyössä, jota tehdään enenevästi sekä etänä että läsnä.

Webinaarissa tarkastellaan oman työn johtamisen taitojen ja itseymmärryksen merkitystä ajanhallinnassa. Lisäksi esitellään joitakin keinoja, joilla työpaikat voivat tukea asiantuntijoiden ajanhallintaa hybridityössä.

Webinaarissa kuullaan myös tutkimukseen perustuvia ja toimiviksi testattuja ajanhallinnan ratkaisuja yksittäisten asiantuntijoiden ja työpaikkojen tarpeisiin, erityisesittelyssä Aika & fokus –verkkovalmennus. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti esihenkilöille ja HR -ammattilaisille.

Kysy meiltä lisää

Kirsi Yli-Kaitala

Kirsi Yli-Kaitala

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
Kirsi.Yli-Kaitala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2026
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

Webinaarin käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749

Tutustu webinaarin teemaan liittyvään verkkovalmennukseen