Kuvituskuva: Nainen istuu sohvalla ja hymyilee isosti kuulokkeet korvilla
Toteutustapa
Webinaari

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Fokus fyysisen työkyvyn hallintaan, työaikajärjestelyihin ja palautumiseen sote-alalla

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 9.10.
klo 9.00 - 9.45 webinaarin aiheena on Fokus fyysisen työkyvyn hallintaan, työaikajärjestelyihin ja palautumiseen sote-alalla.

Webinaarin tallenne on tilattavissa maksuttomasti jälkikäteen. Lähetämme kaikille webinaariin ilmoittautuneille sähköpostitse linkin, josta pääsee tilaamaan tallenteen.

Yksittäiset osallistujat
Aihe
Työturvallisuus
Työsuojelu
Tapahtuma
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Ajankohta
09.10.2024
Kesto
klo 9.00-9.45
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
19.10.2022 – 09.10.2024
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Webinaarin tavoitteena on lisätä tietämystä hoitotyön työ- ja potilasturvallisuuteen liittyvistä fyysisistä tekijöistä sekä vuorotyöhön liittyvästä palautumisesta työkykyjohtamisen näkökulmasta.

Sisältö

Webinaarissa tarkastellaan hyödyllisiä fyysisen työkykyjohtamisen toimintatapoja sekä vuorotyöhön liittyvää työaikasuunnittelua. Työkykyjohtamisen hyödyt vaikuttavat työ- ja potilasturvallisuuden lisäksi myös työssä jaksamiseen ja palautumiseen. Johtamalla työkykyä tavoitteellisesti on mahdollista ehkäistä kuormituksen kasautumista sekä siitä aiheutuvia terveyshaittoja.

Webinaarissa tutustutaan myös fyysistä työkykyä, työaikajärjestelyjä ja palautumista tukeviin Työterveyslaitoksen palveluihin kuten Potilassiirtojen ergonomiakortti® -koulutuksiin. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se soveltuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja esihenkilöille sekä henkilöstön kehittämisestä vastaaville.

Kysy meiltä lisää

Elina Östring

Elina Östring

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
elina.ostring [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2084
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

webinaarin käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749