Kuvituskuva: Nainen istuu sohvalla ja hymyilee isosti kuulokkeet korvilla
Toteutustapa
Webinaari

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Hyvinvoinnin ylläpitäminen muutosten keskellä – tiimiresilienssin vaaliminen resilientissä organisaatiossa

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 11.12.2024 klo 9.00 - 9.45 webinaarin aiheena on Hyvinvoinnin ylläpitäminen muutosten keskellä – tiimiresilienssin vaaliminen resilientissä organisaatiossa.

Webinaarin tallenne on tilattavissa maksuttomasti jälkikäteen. Lähetämme kaikille webinaariin ilmoittautuneille sähköpostitse linkin, josta pääsee tilaamaan tallenteen.

Yksittäiset osallistujat
Aihe
Työturvallisuus
Työsuojelu
Tapahtuma
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Ajankohta
11.12.2024
Kesto
klo 9.00-9.45
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
19.10.2022 – 11.12.2024
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Suomalaisessa työelämässä sopeudutaan, selviydytään ja menestytään monenlaisten muutosten keskellä. Se vaatii jokaiselta yksilöltä resilienssiä ja samalla sitä vaaditaan jokaiselta organisaatiolta. Työpaikoilla voimme vaikuttaa erityisesti tiimiresilienssiin vahvistamalla uskoa tiimin tehokkuuteen ja kyvykkyyteen, vahvistamalla tiimin kykyä improvisoida ja kehittää uutta, luomalla yhteisen ymmärryksen siitä, kuinka oma tiimi toimii ja vahvistamalla psykologista turvallisuutta. Tiimiresilienssi vahvistaa myös tiimin hyvinvointia. 

Sisältö

Webinaarin teemoina ovat:
- Työhyvinvoinnin ylläpitäminen jatkuvien muutosten ja pitkittyneiden kriisien keskellä
- Resilientti organisaatio
- Tiimin resilienssin vahvistaminen resilientissä organisaatiossa

Webinaarissa esitellään myös, miten Työterveyslaitos voi olla tukena työyhteisöjen resilienssiosaamisen kehittämisessä koulutusten, ja verkkovalmennusten myötä. Erityisesittelyssä  Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se sopii kaikille organisaation jatkuvuuden varmistamisesta kiinnostuneille henkilöille, kuten esihenkilöille, tiiminvetäjille, johdolle, HR:lle, työsuojeluhenkilöstölle ja organisaation kehittäjille.

Kysy meiltä lisää

Miira Heiniö

Miira Heiniö

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
miira.heinio [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2948
henkilökuva

Mervi Halonen

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
mervi.halonen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2483
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

webinaarin käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749