Kuvituskuva: Nainen istuu sohvalla ja hymyilee isosti kuulokkeet korvilla
Toteutustapa
Webinaari

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Miten vahvistaa vastuullista työkäyttäytymistä ja puuttumista epäasialliseen kohteluun?

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 17.4.
klo 9.00 - 9.45 webinaarin aiheena on vastuullisen työkäyttäytymisen vahvistaminen ja työpaikkakiusaamiseen puuttumisen keinot. Webinaarin tallenne on tilattavissa maksuttomasti jälkikäteen. Lähetämme kaikille webinaariin ilmoittautuneille sähköpostitse linkin, josta pääsee tilaamaan tallenteen.

Yksittäiset osallistujat
Aihe
Työhyvinvointi
Työturvallisuus
Työsuojelu
Tapahtuma
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Mieli ja työ
Ajankohta
17.04.2024
Kesto
klo 9.00-9.45
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
19.10.2023 – 17.04.2024
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Kestävän ja hyvinvoivan työyhteisön vahvistamisessa tarvitsemme koko työyhteisön osaamisen – esihenkilöitä, asiantuntijoita, tiimejä sekä henkilöstön, hyvinvoinnin ja työsuojelun ammattilaisia.
Webinaarissa pohdimme ja esittelemme, miten vaikuttaa koko työyhteisön kulttuuriin ja yhteistyöhön muuttuvassa työelämässä.

Sisältö

Webinaarissa esittelemme miten rakennamme yhdessä vastuulista yhteistyötä sekä puuttumista epäasialliseen kohteluun muuttuvassa työelämässä.

  1. Tarkastelemme kehittämisen toimenpiteitä ja välineitä esihenkilöiden, tiimien ja koko organisaation näkökulmista.
  2. Kerromme kokemuksista, opeista ja mallistamme, jota olemme toteuttaneet kehittämisprojekteissa yli 35 organisaation kanssa. Hyödyntämällä verkkovalmennuksia, työpajoja, tiimien keskusteluita sekä sparrausta kehitämme yhdessä organisaatioiden kanssa käytännönläheisesti työyhteisöjen puuttumisen ja hyvän yhteistyön rakentamista.
  3. Jaamme myös kokemuksiamme, miten sosiaalinen media on vaikuttamassa epäasialliseen kohteluun työyhteisöissä ja organisaatioissa.

Erityisesittelyssä Työpaikkakiusaamisen nollatoleranssi -verkkovalmennus. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se sopii henkilöstöasioista, hyvinvoinnista työturvallisuudesta ja kehittämisestä vastaaville sekä kiinnostuneille.

Kysy meiltä lisää

Antti Soikkanen

Antti Soikkanen

vanhempi konsultti
Sähköpostiosoite
antti.soikkanen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2202
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

webinaarin käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749

Tutustu webinaarin teemaan liittyvään verkkovalmennukseen