Kuvituskuva
Toteutustapa
Webinaari

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Resilienssi ja varautuminen organisaatiossa

Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 16.11. klo 9.00 - 9.45 webinaarissa aiheena on työyhteisön ja organisaation hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitäminen jatkuvien muutosten ja uhkien keskellä. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Yksittäiset osallistujat
Aihe
Esihenkilötyö ja henkilöstö
Työhyvinvointi
Tapahtuma
Ajankohta
16.11.2022
Kesto
klo 9.00-9.45
Paikkakunta
Webinaari
Ilmoittautumisaika
09.05. – 16.11.2022
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Monet työpaikat ovat koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä joutuneet erityisesti ponnistelemaan säilyäkseen toimintakykyisinä. Resilientin organisaation toimintamalleja omaksuneet työyhteisöt selviytyvät poikkeuksellisissa tilanteissa erityisen hyvin. Webinaarissa esitellään näitä toimintamalleja. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Sisältö

Webinaarissa jäsennetään toimintamalleja ja työkaluja, jotka vahvistavat työyhteisöjen muutoksen- ja kriisinkestävyyttä. Teemoina ovat varautumisen ja jatkuvuudenhallinta, inhimillinen kulttuuri ja johtaminen sekä yhteistyön vahvistaminen. Webinaarissa tutustutaan myös Resilientti organisaatio -verkkovalmennukseen.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittäjille ja johtajille sekä turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista vastaaville.

Palvelutunnus

Lataa materiaaleja tai muokkaa tietojasi.

Kysy meiltä lisää

Miira Heiniö

Miira Heiniö

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
miira.heinio [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2948
Johanna Vattuaho

Johanna Vattuaho

Webinaarin käytännön järjestelyt

Sähköpostiosoite
johanna.vattuaho [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2749