-
Toteutustapa
Webinaari

Yrittäjän työkirja hyvään elämään -julkaisuwebinaari

Webinaarissa julkaistaan Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hankkeessa laadittu Yrittäjän työkirja hyvään elämään. Työkirjan teemat vastaavat niihin haasteisiin, joita on tunnistettu keskusteluissa yrittäjien kanssa. Näitä teemoja ovat mm. omien voimavarojen tunnistaminen, psykologinen joustavuus, stressinhallinta, psykologinen palautuminen, tunnekuorma ja sen hallitseminen, ajanhallinta ja oman yrittäjyyden intohimon kirkastaminen.

Euroopan sosiaalirahasto (ESR) rahoittaa hanketta Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kautta

Webinaari tallennetaan. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille ja se on katsottavissa kaksi viikkoa webinaarin jälkeen.

Yksittäiset osallistujat

Tilaisuus on maksuton

Aihe
Työhyvinvointi
Työympäristö
Terveys ja työkyky
Ajankohta
02.06.2022
Kesto
1 tunti, klo 15.00-16.00
Paikkakunta
Paikkakunta
Webinaari
Ilmoittautumisaika
14.02. – 31.05.2022
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Webinaarin tavoitteena on käsitellä Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hankkeen teemoja (mm. omien voimavarojen tunnistaminen, psykologinen joustavuus, stressinhallinta, psykologinen palautuminen, tunnekuorma ja sen hallitseminen, ajanhallinta ja oman yrittäjyyden intohimon kirkastaminen.), sekä tutustua niihin liittyvän Yrittäjän työkirjan sisältöön.

Sisältö

Käytännönläheisessä työkirjassa on tietoa, pohdintatehtäviä, konkreettisia keinoja ja harjoituksia hyvän elämän polulle. Työkirjan tavoitteena on tukea yrittäjän hyvinvointia ja sitä kautta yrityksen tuottavuutta sekä tarjota työkaluja yrittäjien kanssa työskenteleville asiantuntijoille.

• Avaus ja lyhyesti Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hankkeesta
• Työkirjan esittely ja käytännön esimerkkejä työkirjan sisällöstä

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti yrittäjät ja yrittäjien parissa työskentelevät hyötyvät tilaisuuden sisällöstä.

Palvelutunnus

Lataa materiaaleja tai muokkaa tietojasi.

Kysy lisää

Kirsi Luokkala

Kirsi Luokkala

Job title
erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
kirsi.luokkala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2312