9.10.2019

Valokuvassa ylhäältä vasemmalta oikealle asiakkuuspäällikkö Tiina Nuora, työfysioterapeutti Johanna Rautakorpi, työterveyshoitaja Sanna Koivula ja työterveyspsykologi Pia Pihlajasaari ja (edessä) työterveyslääkäri Katja Ketola Terveystalo Tampereelta.

Laatupalkinnolla Työterveyslaitos haluaa kannustaa työterveysyksikköjä kehittämään toimintaansa.

– Samalla teemme laadukasta työtä näkyväksi, Työterveyshuollon laatuverkoston puheenjohtaja Timo Leino Työterveyslaitoksesta korostaa.

Kolmatta kertaa jaettu Laatupalkinto myönnettiin Terveystalo Tampereelle Työterveyspäivillä 9.10.2019.

– Olemme määrätietoisesti kehittäneet työterveyshuollon prosesseja Terveystalon laatujärjestelmän mukaisesti. Meillä työskentelee erittäin päteviä ammattilaisia ja koulutamme jatkuvasti uusia osaajia esimerkiksi työterveyshoitajien trainee-ohjelman kautta. Asiakastyytyväisyys on erinomaisella mallilla ja pyrimme parantamaan sitä edelleen muun muassa asiakaspalautteen avulla. Meillä on edistykselliset digi- ja etäpalvelut, jotka tukevat johtamista datan avulla ja tekevät asioinnista nopeaa ja joustavaa. Panostamme myös entistä enemmän ennaltaehkäisevään toimintaan, kuten fysioterapiaan ja mielen hyvinvoinnin palveluihin, sanoo Tampereen seudun aluejohtaja Henri Mäenalanen Tampereen Terveystalosta.

– Laatupalkinto on hieno tunnustus tekemästämme työstä ja merkki siitä, että pyrimme kehittymään jatkuvasti. Haluan kiittää koko Tampereen työterveysyksikköä pitkäjänteisestä laatutyöstä, Mäenalanen lisää.

Laatupalkinnon saaja valittiin tänä vuonna kaikille Suomen työterveysyksiköille avoimeen kilpailuun hakuaikana jätettyjen hakemusten perusteella. Hakemuksen lisäksi toiminnan laatua arvioitiin laatukyselyn laatutasoluokituksen osa-alueiden kautta, joita ovat henkilöstön pätevyys, palveluprosessien toimivuus, työterveysyhteistyön toteutuminen, laatujärjestelmän toimivuus, asiakastyytyväisyys ja kustannukset.

Palkitun yksikön valinnasta vastasi Työterveyshuollon laatuverkoston kehittämistiimi.


Lisätiedot:

Timo Leino, Työterveyshuollon laatuverkoston puheenjohtaja, Työterveyslaitos, p. 043 825 1894, timo.leino@ttl.fi

Henri Mäenalanen, aluejohtaja, Terveystalo Tampere, p. 050 433 0074, henri.maenalanen@terveystalo.com

Työterveyshuollon laatuportaali: www.laatuportaali.fi

Työterveyspäivät www.ttl.fi/tyoterveyspaivat

Työterveyspäivät on työterveysalan laajin tapahtuma, joka kokoaa työterveysväen lisäksi HR-asiantuntijoita ja esimiehiä työelämän ajankohtaisten haasteiden ääreen. Työterveyspäivät järjestetään Helsingin messukeskuksessa 8.-9.10.2019.