18.4.2019

– Vuotta kuitenkin varjosti taloudellinen epävarmuus varsinkin tutkimusrahoituksen osalta, minkä vuoksi jarrutimme investointeja ja tiukensimme kulukuria, kertoo pääjohtaja Antti Koivula katsauksessaan.

Osallistuimme laajasti yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen etenkin sosiaaliturvauudistuksen valmistelun, sote- ja maakuntareformin sekä useiden työelämän parantamista tavoittelevien kehittämisohjelmien kautta.

Oletuksemme on, että myös tulevan hallitusohjelman asialistalla on useita työelämän kehittämistä koskettavaa kokonaisuutta. Työn murros on totuttu näkemään uhkana. Samalla se kuitenkin luo mahdollisuuksia nostaa työllisyyttä ja tehdä hyvinvointiyhteiskunnasta ja työelämästä entistä parempi.

– Asiantuntemuksemme on päättäjien käytettävissä, muistuttaa Koivula.

Mitä mieltä asiakkaat?

Lanseerasimme viime vuonna uudet verkko-oppimistuotteemme. Asiakkaamme kertovat, mitä hyötyä heille uudet tuotteemme ja muut palvelumme ovat tuoneet.

Tutustu asiakkaiden kertomuksiin

Avainluvut – tärkeää tietoa yhdellä silmäyksellä

Vuosikertomuksestamme löytyvät myös keskeiset toimintamme tunnusluvut visualisoituina. Tiesitkö, että rahoituksestamme alle puolet tulee valtion budjetista? Entä mistä tulee yli puolet – se selviää avainluvuista.

Tutustu avainlukuihin

Tutkimustulokset

Tutkimuksen osuus toiminnastamme henkilötyövuosissa laskettuna on noin 30 prosenttia. Strateginen tutkimuksemme kohdistuu muun muassa työkykyyn ja työuriin, uudistuvaan työterveyshuoltoon, pk-yrityksiin ja digitalisaatioon.
Olemme nostaneet keskeisten tutkimustemme tuloksia vuosikertomukseen.

Tutustu tutkimustuloksiin