Hinnat ja liput seminaariin

Liput

Early bird -hinnat (30.6. asti)
Osallistuminen Nolla tapaturmaa -foorumin jäsentyöpaikalta 285 € + alv 24 %
Osallistuminen muulta työpaikalta 325 € + alv 24 %

Normaalihinnat (1.7. alkaen)
Osallistuminen Nolla tapaturmaa -foorumin jäsentyöpaikalta 325 € + alv 24 %
Osallistuminen muulta työpaikalta 375 € + alv 24 %

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.8.2021

Kuinka liittyä foorumin jäseneksi?

Jos työpaikkasi ei ole vielä Nolla tapaturmaa -foorumin jäsenyritys, ehditte vielä liittyä ja hyödyntää jäsenhinnan.Foorumin jäseneksi voi liittyä jokainen työpaikka riippumatta lähtötasosta, toimialasta tai työpaikan koosta. Tutustu ja liity tästä >>.

Hyödynnä 10% ryhmäalennus

Voit ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella samalla kertaa myös useamman henkilön ja maksaa kaikki ilmoittamasi henkilöt samalla laskulla. Saatte 10 % alennuksen seminaarihinnasta, kun työpaikaltasi osallistuu vähintään 3 henkilöä (perushinnoilla, ilman muita alennuksia) ja heidät ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella yhdellä kertaa samoilla laskutustiedoilla. HUOM! Ryhmäalennuksen saamiseksi valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi Laskutus (ryhmäalennuslaskulla ei veloiteta laskutuslisää, joka muutoin tässä maksutavassa peritään).

Maksut

Kaikki maksut tulee suorittaa ilmoittautumislomakkeella valitsemasi maksuvaihtoehdon mukaisesti. Maksuista ei saa vähentää pankki- tai laskutuskuluja.

Maksuvaihtoehdot

1 Luottokortti:
Visa, Visa Electron, MasterCard tai Eurocard
Luottokorttimaksu saattaa vaatia varmentamisen pankkitunnuksilla. Ota pankkitunnukset esille, kun ilmoittaudut.

2 Lasku vahvistuksen liitteenä:
Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen automaattivahvistuksen liitteenä pdf-muotoisen laskun ilman laskutuslisää.

3 Laskutus:
Voimme tehdä sinulle myös manuaalisen, erillisen laskun. Myös se lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla pdf-liitteenä. Laskutuslisä 15 € lisätään jokaiseen laskuun (sis. alv. 24 %). Myös verkkolasku on mahdollinen. Valitse Laskutus-vaihtoehto myös, jos hyödynnät ryhmäalennuksen (vähintään 3 henkilön ilmoittautuminen samalla kertaa, ks. kuvaus ylempänä). Ryhmäalennuslaskulla ei veloiteta laskutuslisää.

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Osallistumisvahvistus

Ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Saat osallistumisvahvistuksen, kun ilmoittautuminen ja maksut on kokonaisuudessaan vastaanotettu. Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle / ilmoittautumisen tekijälle.

HUOM! Seminaaria ei tallenneta.

Muutokset ja peruutukset

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä sähköpostitse nollis@tavicon.fi.
Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 16.7.2021, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 30 €/henkilö (sis.alv). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Kehotamme kaikkia osallistujia tekemään peruutusturvan sisältävän vakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Seminaari ei kuulu Valmismatkalain piiriin.

Ilmoittautumisiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Kongressitoimisto Tavicon
projektikoordinaattori Mirja Uotila
nollis@tavicon.fi
puh. 03 233 0400 (keskus, arkisin klo 9-16)

www.tavicon.fi