Hinnat 16.4.2019 alkaen

Nolla tapaturmaa –foorumin jäsenet
600 € (+ alv 24 %)

Muut työpaikat
720 € (+ alv 24 %)

Early bird -hinnat 15.4.2019 asti

Nolla tapaturmaa –foorumin jäsenet
510 € (+ alv 24 %)

Muut työpaikat
630 € (+ alv 24 %)

Etkö tiedä, onko työpaikkasi Nolla tapaturmaa –foorumin jäsen?
Tarkista täältä: www.nollis.fi/jasentyopaikat
Voit myös helposti liittyä jäsentyöpaikaksi, katso lisätietoja täältä.

Ilmoittautuminen seminaariin päättyy ma 13.5.2019

Osallistumismaksu sisältää seminaarin työpaikkavierailuineen, tiistain iltatilaisuuden sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kumppanilippupaketit

Tutustuta asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi nolla tapaturmaa -ajatteluun! Tilaa seminaarilippu myös asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi. Hinnat ja lisätiedot kumppaniliput-sivulta.

Hyödynnä 10% ryhmäalennus

Voit ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella samalla kertaa myös useamman henkilön ja maksaa kaikki ilmoittamasi henkilöt samalla laskulla. Saatte 10 % alennuksen seminaarihinnasta, kun työpaikaltasi osallistuu vähintään 3 henkilöä (perushinnoilla, ilman muita alennuksia) ja heidät ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella yhdellä kertaa samoilla laskutustiedoilla. HUOM! Ryhmäalennuksen saamiseksi valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi Laskutus (ryhmäalennuslaskulla ei veloiteta laskutuslisää, joka muutoin tässä maksutavassa peritään).

Maksaminen

Kaikki maksut tulee suorittaa ilmoittautumislomakkeella valitsemasi maksuvaihtoehdon mukaisesti. Maksuista ei saa vähentää pankki- tai laskutuskuluja.

Maksuvaihtoehdot

1. Luottokortti
Visa, Visa Electron, MasterCard tai Eurocard
Luottokorttimaksu saattaa vaatia varmentamisen pankkitunnuksilla. Ota pankkitunnukset esille, kun ilmoittaudut.

2. Lasku vahvistuksen liitteenä
Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen automaattivahvistuksen liitteenä pdf-muotoisen laskun ilman laskutuslisää.

3. Laskutus
Voimme tehdä sinulle myös manuaalisen, erillisen laskun. Myös se lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla pdf-liitteenä. Laskutuslisä 15 € lisätään jokaiseen laskuun (sis. alv. 24 %). Myös verkkolasku on mahdollinen. Valitse Laskutus-vaihtoehto myös, jos hyödynnät ryhmäalennuksen (vähintään 3 henkilön ilmoittautuminen samalla kertaa, ks. kuvaus ylempänä). Ryhmäalennuslaskulla ei veloiteta laskutuslisää.

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Osallistumisvahvistus

Ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Saat osallistumisvahvistuksen, kun ilmoittautuminen ja maksut on kokonaisuudessaan vastaanotettu. Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle / ilmoittautumisen tekijälle.

Muutokset ja peruutukset

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä sähköpostitse nollis@tavicon.fi.
Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 29.4.2019, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 30 €/henkilö (sis.alv). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Kehotamme kaikkia osallistujia tekemään peruutusturvan sisältävän vakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle.  Seminaari 2019 ei kuulu Valmismatkalain piiriin.

Ilmoittautumisiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä

Tavicon Oy

projektikoordinaattori Mirja Uotila

nollis@tavicon.fi

puh. (03) 233 0400