Hyvä työelämä vuonna 2030? #Ttlkesätyö-nuorten tekemä video kertoo mitä siihen kuuluu.

Nuoret valtaavat Työterveyslaitoksen -tempaus 5.-20.6.2017 on osa Made by Finland – Suomi 100 -kampanjaa. Tavoite on lisätä suomalaisten ylpeyttä monimuotoista työtä kohtaan. Kesätyöntekijöitä on kaikissa Työterveyslaitoksen toimipisteissä: Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Turussa ja Tampereella.

Toivomme nuorilta palautetta, mihin suuntaan työelämää kannattaa tulevaisuudessa edelleen kehittää”, sanoo pääjohtaja Antti Koivula Työterveyslaitoksesta.

Työterveyslaitos on sitoutunut Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin. Ne auttavat varmistamaan, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa tulevaisuudessakin.

#ttlkesätyö🌞 somessa

Tärkein työpaikan menestymisen edellytys on hyvä työilmapiiri, sanoo yrittäjä Aira Samulin, 90, joka on toiminut pitkällä työurallaan monissa yrityksissä.

Hän osallistui tänään Mielen hyvinvointi voimavarana työuran eri vaiheissa -konferenssiin kommentoijana.

#työelämänvaiheissa #työura #työelämä #terveellinentyö #mielenhyvinvointi #mielenterveys #työkyky #työnimu #helsinki #suomi100 #yrittäminen #yrittäjät #yrittäjä
Kiitos lukuisille #avoimetovet-päivän vierailijoillemme Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja diginä👍 Ilo oli meidän 😊
#tervetuloameille #suomi100 #madebyfinland #työterveys #työhyvinvointi #työturvallisuus #digitalisaatio 💪
Ihmisiä on riittänyt päivän mittaan 😊 Pistäytymään ehtii vielä klo 17 asti.
#helsinki #töölö #avoimetovet #tervetuloameille #madebyfinland #suomi100
Aulabaarissamme pääsee tänään tutustumaan erilaisiin hajuihin kello 17 asti.
#tervetuloameille #avoimetovet #helsinki #töölö #hajubaari

Load More

Tosi monenlainen asia vaikuttaa työhyvinvointiin ja työterveyteen. Katso itse!