Nuoret valtaavat Työterveyslaitoksen -tempaus 5.-20.6.2017 on osa Made by Finland – Suomi 100 -kampanjaa. Tavoite on lisätä suomalaisten ylpeyttä monimuotoista työtä kohtaan. Kesätyöntekijöitä on kaikissa Työterveyslaitoksen toimipisteissä: Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Turussa ja Tampereella.

Toivomme nuorilta palautetta, mihin suuntaan työelämää kannattaa tulevaisuudessa edelleen kehittää”, sanoo pääjohtaja Antti Koivula Työterveyslaitoksesta.

Työterveyslaitos on sitoutunut Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin. Ne auttavat varmistamaan, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa tulevaisuudessakin.

#ttlkesätyö🌞 somessa

Toivotamme oikein hyvää juhannusta ja mahdollisesti samalla alkavaa kesälomaa kaikille työterveyttä ja työhyvinvointia arvostaville!
Etana, etana 🐌 näytä sarves, onko huomenna pouta...🌞 #suomi #kesä #kesäilta #juhannus #kokko #sää #yötönyö
@JaZ_Nag Jos alat seuraamaan meitä Twitterissä, niin voimme laittaa YV:tä #ttlkesätyö- haasteeseen liittyen.
Hyvän asian puolesta kelpaa aina liputtaa! 🇫🇮 #liputan #flagga #suomi100 #työelämä
ISO kiitos ei vain niille #ttlkesätyö🌞 -nuorille, jotka kaappasivat tilimme ja opettivat meille Instan käyttöä, vaan kaikille mahtaville Tutustu työelämään ja tienaa -nuorillemme 👋

Saimme teiltä piristysruiskeen ja tuulahduksen tulevaisuudesta. 💪
Kiitos myös palautteestanne, joka oli erityisen arvokasta tulevaisuudelle: kokemus näin monen nuoren yhtäaikaisesta työllistämisestä oli myös meille organisaationa uusi! ...

Load More

Tosi monenlainen asia vaikuttaa työhyvinvointiin ja työterveyteen. Katso itse!