Hyvä työelämä vuonna 2030? #Ttlkesätyö-nuorten tekemä video kertoo mitä siihen kuuluu.

Nuoret valtaavat Työterveyslaitoksen -tempaus 5.-20.6.2017 on osa Made by Finland – Suomi 100 -kampanjaa. Tavoite on lisätä suomalaisten ylpeyttä monimuotoista työtä kohtaan. Kesätyöntekijöitä on kaikissa Työterveyslaitoksen toimipisteissä: Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Turussa ja Tampereella.

Toivomme nuorilta palautetta, mihin suuntaan työelämää kannattaa tulevaisuudessa edelleen kehittää”, sanoo pääjohtaja Antti Koivula Työterveyslaitoksesta.

Työterveyslaitos on sitoutunut Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin. Ne auttavat varmistamaan, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa tulevaisuudessakin.

#ttlkesätyö🌞 somessa

Millainen on hyvä työpaikka vuonna 2030? Annoimme nuorien, jotka ovat silloin itse työelämässä, kertoa🎬 Tässä toinen maistiainen heidän videostaan 💪

Koko vajaan 3min pätkä löytyy 🌐 youtube.com/Tyoterveyslaitos 
#ttlkesätyö  #työelämä2030#misssuomimenee #suomiareena #ttlkesätyö🌞
Millainen on hyvä työpaikka vuonna 2030? Annoimme nuorien, jotka ovat silloin itse työelämässä, kertoa🎬 Tässä maistiainen heidän videostaan 💪

Koko vajaan 3min pätkä löytyy 🌐 youtube.com/Tyoterveyslaitos
#ttlkesätyö  #työelämä2030#misssuomimenee #suomiareena #ttlkesätyö🌞
Yhden lipan alta löytyy aikamoinen kirjo yhteiskunnallisia toimijoita ja yrityksiä, asiantuntijoita ja julkkiksia, panelisteja ja katsojia.
@tyoterveys ja #työhyvinvointi ovat ajankohtaisia ympäri vuoden jokaiselle työelämässä. Huomenna on meidän #suomiareena-pääpäivämme nostaa asioita agendalle @porikaupunki!

Katso 🌐Ttl.fi tai Instassa jokin näistä #ttlkesätyö #nuoret #työelämä2030 #videojulkkarit 🎬 jos haluat tietää lisää...
Malttamattomina otimme @tyoterveys jo varaslähtöä Suomalaisen työn torstaiselle catwalkille 😉
#misssuomimenee selviää @porikaupunki
#suomiareena torstaina 13.7. klo 13:30-14:45 Antinkatu 5 lavalla.
#ttlkesätyö-nuorten tekemä hieno #työelämä2030-video julkistetaan tilaisuudessa. 🎬💪 #ttlkesätyö🌞 #videojulkkarit #madebyfinland #nuoret #työelämä #suomalainentyö #suomi100 #kesätyö

Load More

Tosi monenlainen asia vaikuttaa työhyvinvointiin ja työterveyteen. Katso itse!