Tervetuloa koulutuspaketin pariin!

Tämä materiaali on suunnattu sinulle, joka toimit kouluttajana ja tiedonvälittäjänä työpaikan avainryhmille: johdolle ja esimiehille, HR-asiantuntijoille, työsuojeluhenkilöille, luottamusmiehille tai työterveyshuollossa toimiville. Koulutuspaketti on tarkoitettu tuomaan tietoa ja herättämään ajatuksia siitä, miten työn ja muun elämän yhteensovittamista voi edistää työpaikan eri rooleissa.

Kun työn ja muun elämän yhteensovittaminen onnistuu hyvin, henkilöstö voi keskittyä työhönsä, on tyytyväinen ja sitoutuu työpaikkaan. Tämä vaikuttaa myönteisesti myös työpaikan tuottavuuteen ja palvelun laatuun.

Koulutuspaketti sisältää koko koulutuksen ohjelman: tietosisällön itseopiskeluna omaksuttavaan materiaaliin, ennakkotehtävän ja lähikoulutuksen ohjelman sekä toteutusohjeet. Koulutukseen osallistuminen vie kokonaisuudessaan noin puoli päivää. Saat koulutuspaketin käyttöösi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Linkki koulutuspakettiin lähetetään sähköpostiisi. Koulutuspaketti on maksuton ja se on toteutettu osana hallituksen Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaa (LAPE-kärkihanke).