Tervetuloa Yrittäjän työkyky -oppaaseen!

Yrittäjän hyvä työkyky on yrityksen kivijalka. Joskus työhön sitoutuminen voi kuitenkin olla niin voimakasta, että itsestä huolehtiminen unohtuu. Myös taloudellinen tilanne ja mahdollisuudet työstä irtautumiseen voivat vaikuttaa mahdollisuuksiin huolehtia työkyvystään. Työkykyyn panostaminen on kuitenkin investointi tulevaisuuteen.

Tähän vinkkikirjaan on koottu ideoita siihen, miten voit edistää työkykyäsi ja jaksamistasi yrittäjänä. Saat ohjeita muun muassa siihen, miten stressiä tai stressisyömistä voi vähentää tai kuinka elintapamuutoksesta saisi pysyvän. Esimerkiksi turhan syömisen mielihalun voit välttää, kun keksit jotain muuta tekemistä: soita kaverille, pura huolet paperille, neulo, tee saunapuut tai lue hyvää kirjaa. Vinkkikirja herättää pohtimaan työkyvyn eri osa-alueita, yrittämiseen liittyvää osaamista ja uniasioita.

Vinkkikirja sisältää pieniä tehtäviä ja ajatuksen aihetta  myös työterveyshuolloille ja yrittäjän tukijoukoille.

Yrittäjän työkyky -vinkkikirja on kehitetty Työterveyslaitoksen Naiset työssä -hankkeessa. Kirja sisältää hankkeeseen osallistuneiden yrittäjien keinoja edistää omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan. Hanketta on rahoittanut Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Saat vinkkikirjan käyttöösi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Suora linkki maksuttomaan oppaaseen lähetetään sähköpostiisi.