Tiedätkö onko rakenteissa asbestia tai muita haitta-aineita? Suunnitteletko remonttia?

Tarjoamme monipuolista palvelua asbestin ja muiden rakennusten haitta-aineiden (PAH, PCB, lyijy ja muut raskasmetallit) määrittämiseen:

  • rakennusmateriaaleista
  • ilmanäytteistä
  • pintapyyhintänäytteistä

Tutkimme asbestia myös kiviaines- ja talousvesinäytteistä. Palvelumme on tarkoitettu sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Tunnista haitta-aineiden aiheuttamat terveydelliset riskit

Korkealaatuiset analyysimme auttavat rakennusmateriaalien haitta- ja vaaratekijöiden tunnistamisessa ja selvittämisessä. Luotettavat analyysiimme ovat myös onnistuneen asbesti- tai muun purkutyön perusta.

Analyysiemme avulla varmistat että olosuhteet ovat lain vaatimusten mukaiset. Rakennusterveyttä säädellään esimerkiksi työturvallisuuslaissa ja asumisterveysasetuksessa sekä vuonna 2016 voimaan astuneessa uudistetussa asbestilainsäädännössä.

Tavoitteena turvallinen ja terveellinen työ- ja sisäympäristö

Testauslaboratoriomme on FINAS akkreditoitu (T013, EN ISO/IEC 17025).  Asbestimateriaalien, PAH-yhdisteiden ja metallien analyysimenetelmät on akkreditoitu.

Kokeneet asiantuntijamme vastaavat kysyntään nopeasti ja joustavasti. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, vaikka laboratoriomme sijaitsevatkin Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa.  Näytteet kulkevat sujuvasti postin välityksellä.

Olemme arvostettu ja korkean ammattietiikan omaava asiantuntijalaitos. Palvelutoimintamme on puolueetonta ja riippumatonta. Laboratorioanalyysiemme lisäksi meillä on monipuolinen tarjonta asiantuntija-, kehittämis- ja koulutuspalveluja.

Tutustu ja ota yhteyttä

Lisää tietoa analyyseistä ja näytteenotosta alla. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään asbestiin ja muihin rakennusten haitta-aineisiin liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät helposti oheisella yhteydenottokaavakkeella.

Tutustu asbestipurkutöihin liittyvään lainsäädäntöön ja ohjeisiin.

Tarjoamme myös asbestimittauspalvelua työpaikoille.

Hinnat

Asbesti- ja haitta-aineet -hinnasto (vakiohinnasto)

Tarjoushinnat 31.12.2018 saakka

PAH-yhdisteet tuotteesta 75 € (norm. 150 €)
PAH-yhdisteet ilmasta 82 € (norm. 164 €)
PCB ja lyijy, saumausmassa 150 € (norm. 201 €), pelkkä lyijy 39 € (norm. 54 €)
PCB-yhdisteet ilmasta*, pintapyyhintänäytteestä tai tuotteesta 150 € (norm. 228 €)

*)  Keräin ilmanäytteille ei sisälly hintaan (30 €).
Postituskulut eivät sisälly hintoihin.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa olevan verokannan mukainen arvonlisävero.