Sisäilmastokysely apuna työpaikan sisäilmaongelmien kartoittamisessa

Sisäilmastokysely on tarkoitettu tilojen käyttäjien kokemien työympäristöhaittojen ja työhön liitettyjen oireiden kartoittamiseen ryhmätasolla.

Sisäilmastokyselyn avulla voidaan saada tietoa ongelman laadusta ja laajuudesta sellaisissa kohteissa, joihin on käytettävissä luotettavat vertailuaineistot. Kysely toimii osana sisäilmasto-ongelman selvittelyn kokonaisprosessia ja sen tuloksia tulee tarkastella yhdessä muiden kohteessa tehtyjen selvitysten ja havaintojen kanssa. Rakennuksen altistumisolosuhteiden arvioinnin on perustuttava riittäviin rakennus- ja taloteknisiin tutkimuksiin.

Sisäilmastokysely toteutetaan ja sen tulokset raportoidaan salassapitomääräyksiä noudattaen. Kyselyn yhteydessä käsitellään työntekijöiden terveydentilaan liittyvää arkaluontoisena pidettävää tietoa ja se tulee tehdä työterveyshuollon ammattihenkilöiden toimesta.

Kenelle sisäilmastokysely soveltuu?

Palvelumme soveltuu toimistojen, koulujen, päiväkotien ja terveydenhuollon sekä näitä vastaavien työtilojen arviointiin. Kysely on tarkoitettu kohteisiin, joissa on vähintään 20 näissä tiloissa päätoimisesti (vähintään puolet työajastaan) työskentelevää henkilöä.

Kyselyn sisältö ja hinta

Palvelumme sisältää kyselyn toteutuksen sähköpostikyselynä, asiantuntijalääkärin tekemän yhteenvedon ja analyysin sekä lausunnon kyselyn tuloksista.

Tietosuojaseloste

Hinnasto 

Tilaa sisäilmastokysely

Voit tilata sisäilmastokyselyn lähettämällä tilauslomakkeen sekä kohteessa työskentelevien henkilöiden sähköpostiosoitteet excel-liitetiedostona, ryhmäjaon mukaisesti ryhmiteltynä, osoitteeseen sisailmastokyselypalvelu@ttl.fi.

Luottamuksellisen asian hoitamiseksi voit myös lähettää Työterveyslaitokseen tietoturvallisen viestin. Jotta voit lähettää viestin ja saada siihen vastauksen, sinulla pitää olla toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kysy lisää palveluistamme

Mikäli teillä on kysyttävää sisäilmastokyselyyn tai sen tilaamiseen liittyen, työpaikallanne on vähemmän kuin 20 työntekijää tai siellä on juuri tehty remontteja, pyydämme teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse sisailmastokyselypalvelu@ttl.fi tai puhelinpalveluumme 030 474 2010 (avoinna maanantaista torstaihin klo 12.00 – 13.00 välisenä aikana).

Kaavio sisäilmaprosessista ja sisäilmastokyselyn roolista siinä:

Kaavio sisäilmaprosessista ja sisäilmastokyselyn roolista prosessissa