Sisäilmastokysely apuna työpaikan sisäilmaongelmien kartoittamisessa

Sisäilmastokysely on palvelumme työpaikan sisäilman ongelmien kartoittamiseen, laajuuden arviointiin, sekä sisäilmaongelmien vuoksi tehtyjen korjaustoimenpiteiden seurantaan.

Sisäilmastokyselyn avulla voidaan saada tietoa ongelman laadusta ja laajuudesta sellaisissa kohteissa, joihin on käytettävissä luotettavat vertailuaineistot.  Kyselyn tuloksia tulee tarkastella yhdessä muiden kohteessa tehtyjen selvitysten ja havaintojen kanssa. Rakennuksen altistumisolosuhteiden arvioinnin on perustuttava riittäviin rakennus- ja taloteknisiin tutkimuksiin.

Sisäilmastokysely toteutetaan ja sen tulokset raportoidaan salassapitomääräyksiä noudattaen. Kyselyn yhteydessä käsitellään työntekijöiden terveydentilaan liittyvää arkaluontoisena pidettävää tietoa ja se tulee tehdä työterveyshuollon ammattihenkilöiden toimesta.

Kenelle sisäilmastokysely soveltuu?

Palvelumme soveltuu toimistojen, koulujen, päiväkotien ja terveydenhuollon sekä näitä vastaavien työtilojen arviointiin. Kysely on tarkoitettu kohteisiin, joissa on vähintään 20 näissä tiloissa päätoimisesti (vähintään puolet työajastaan) työskentelevää henkilöä.

Kyselyn sisältö ja hinta

Palvelumme sisältää kyselyn toteutuksen sähköpostikyselynä, asiantuntijalääkärin tekemän yhteenvedon ja analyysin sekä lausunnon kyselyn tuloksista.

Hinnasto

Tilaa sisäilmastokysely

Voit tilata sisäilmastokyselyn lähettämällä tilauslomakkeen sekä kohteessa työskentelevien henkilöiden sähköpostiosoitteet excel-liitetiedostona, ryhmäjaon mukaisesti ryhmiteltynä, osoitteeseen sisailmastokyselypalvelu@ttl.fi. Ongelmatilanteessa voit jättää sähköpostiin myös soittopyynnön.

Kysy lisää palveluistamme

Tavoitat asiantuntijamme helposti puhelimitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Ota yhteyttä jo tänään!

Mikäli työpaikallanne on vähemmän kuin 20 työntekijää, siellä on juuri tehty remontteja tai teillä on kyselyn tilaamiseen liittyen muuta kysyttävää, pyydämme teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella yhteydenottolomakkeella, asiantuntijalääkäriimme pirjo.jokela@ttl.fi tai puhelinpalvelumme 030 474 2010 avoinna arkisin klo 12.00 – 13.00 välisenä aikana.