Skip to content

Laadun avaimet – työterveyshuollon työkalut laadun kehittämiseen

Laadun avaimilla voit arvioida työterveyshuoltotoiminnan laatua sekä henkilö- ja yritysasiakkaiden tyytyväisyyttä tuottamiinne työterveyspalveluihin.

Laadun avaimilla kehität työterveyshuollon laatua

Työterveyshuoltoyksiköillä tulee lain mukaan olla kirjallinen laatujärjestelmä. Toimintaa ja vaikuttavuutta on arvioitava vuosittain. Tavoitteelliseen kehittämistoimintaan tarvitaan ammattilaisten välineet. Laadun avaimet ovat helppokäyttöisiä työkaluja,  jotka tuottavat arvokasta tietoa kehittämistoiminnan pohjaksi. Niillä voit arvioida työterveyshuoltotoiminnan laatua sekä henkilö- ja yritysasiakkaiden tyytyväisyyttä työterveyspalveluihin.

  • Monipuolisen Laatuavain-itsearviointityökalun avulla voitte arvioida oman organisaationne sisäisiä prosesseja ja toimintaa
  • Yritysavaimen avulla selvitätte organisaatioasiakkaiden mielipiteet työterveyshuollon palveluista ja yhteistyön sujuvuudesta
  • Asiakasavaimen avulla voitte tarkastella palvelua käyttävien henkilöasiakkaiden tyytyväisyyttä

Avaintuotteet kytkeytyvät osaksi myös Laatuverkoston laadunkehittämistyötä.

Laadun avaimet kehitettiin työterveyshuollon tarpeisiin

TÄYTTÄÄ LAIN EDELLYTTÄMÄN LAATUJÄRJESTELMÄN

Laatutyökaluilla vastaatte lain vaatimuksiin ylläpitää kirjallista laatujärjestelmää sekä arvioida toiminnan laatua ja vaikuttavuutta vuosittain. Laadun arviointi koostuu itsearvioinnista sekä asiakkailta saaduista palautteista.

KAIKKI TAHOT OSALLISTUVAT ARVIOINTIIN

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen on olennainen osa toiminnan ja sidosryhmäyhteistyön kehittämistä sekä asiakastarpeiden ymmärtämistä. Keskeisiä ovat myös omien toimintojen ja prosessien tarkastelu, seuranta ja arviointi.

PERUSTUU PARHAIDEN ASIANTUNTIJOIDEN TIETOTAITOON

Laatutyökalut tukevat hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaista toimintaa. Kyselyt on kehitetty yhteistyössä työterveyshuollon ammattilaisten kanssa.

VERTAILUAINEISTO MAHDOLLISTAA VERTAILUN MUIHIN TOIMIJOIHIN

Saatte käyttöönne valtakunnallisen vertailuaineiston, jolloin pääsette tarkastelemaan ja peilaamaan tuloksianne suhteessa muihin työterveyshuoltoihin.

DIGITAALISILLA TYÖKALUILLA REAALIAIKAISET TULOKSET

Avainkyselyt toteutetaan digitaalisesti. Ne on helppo toteuttaa ja tuloksia voidaan tarkastella milloin tahansa reaaliaikaisesti.

VALMIIT RAPORTIT PARILLA KLIKKAUKSELLA

Saatte raportin muutamalla klikkauksella ilman datan välttämätöntä jatkokäsittelyä. Onko raporttia mahdollista jatkokäsitellä?

Sovi esittely ja pyydä tarjous

Palvelun kokonaishinta määräytyy organisaation koon sekä käyttöön otettavien laatutyökalujen perusteella. Laatuverkoston jäsenille tarjoamme tuotteet jäsenhintaan.

Saatte kaikki Avaintuotteet käyttöönne yhdellä tilauksella. Teemme myös Avaimet käteen -toteutuksia.

Sovi esittely ja pyydä tarjous, räätälöidään teille sopiva palvelupaketti!