Työuran uurtaja® -valmennus

Työuran uurtaja® on työpaikoilla toteutettava ryhmävalmennus, joka tähtää työkyvyn ylläpitämiseen ja työhön liittyvän motivaation vahvistamiseen. Valmennus on tarkoitettu työuransa keskivaiheilla oleville.

Työuran uurtaja® -valmennuksen avulla vahvistetaan työntekijöiden itseohjautuvuutta oman työuransa suunnittelussa. Se soveltuu työpaikoille, joissa halutaan panostaa työkyvyn ylläpitämiseen työntekijälähtöisesti.

Työkyvyn ja -hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että työntekijän osaaminen ja tavoitteet vastaavat työn vaatimuksia ja mahdollisuuksia. Valmennuksen ryhmätapaamisissa voi pohtia omaa uratilannettaan ja tehdä tulevaisuudensuunnitelmia ryhmän tuella.

Työuran uurtaja® -valmennukset hyödyt

TAIDOT JA KYVYT ESIIN

Omien vahvuuksien ja kehittymistarpeiden tunnistaminen parantaa itsetuntoa.

RYHMÄN VERTAISTUKI

Muiden ryhmäläisten kokemukset ja ideat auttavat eteenpäin.

VASTOINKÄYMISIIN VARAUTUMINEN

Ratkaisujen pohtiminen jo ennalta auttaa pärjäämään muutoksissa.

TAVOITTEIDEN KIRKASTAMINEN

Realistiset ja saavutettavat tavoitteet tukevat hyvinvointia ja elämän sujumista.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Työuran uurtaja® -valmennus on tarkoitettu työuran keskivaiheilla oleville työntekijöille. Ryhmässä tapahtuva valmennus voidaan toteuttaa työpaikalla yhteistyössä henkilöstöhallinnon ja työterveyshuollon kanssa.

Valmennus voidaan toteuttaa tilausvalmennuksena työpaikoilla. Järjestämme valmennusta myös avoimena koulutuksena. Ohjelman kesto on 16 tuntia, ja se toteutetaan 2–4 osassa.

Kouluttaudu Työuran uurtaja® -valmentajaksi

Järjestämme lisäksi Työuran uurtaja® -valmentajakoulutusta. Se antaa valmiudet toteuttaa valmennus oman organisaation työntekijöille. Valmentajan koulutus soveltuu henkilöstöhallinnon ammattilaisille, työterveyshuollon asiantuntijoille sekä muille työhyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Pyydä esittely tai tarjous

Kerromme mielellämme lisätietoja ja muokkaamme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Pyydä lisätietoja tai tarjous oheisella yhteydenottolomakkeella.

Oletko työuramenetelmien ohjaaja?

Kirjaudu työtilaan