30.8.2017

Tiedote 38/2017

Pk-yritykset ovat suurimpia työllistäjiä Suomessa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi menestyvän yrityksen kulmakivistä. Lisäksi tarvitaan mahdollisuus turvalliseen ja sujuvaan työhön sekä osaamista ja uskallusta tehdä uusia asioita.

Me Työterveyslaitoksessa haluamme tukea pienyrittäjiä muuttuvassa työelämässä, luoda innostavaa ja kestävää yritystoimintaa. Haluamme madaltaa yrittäjän kynnystä tarttua oman ja henkilöstönsä hyvinvoinnin parantamiseen. #SatasellaMukaan –kampanja on yksi pk-yrittäjille suunnatuista toimistamme, sanoo pääjohtaja Antti Koivula.

Hyvinvointi vaikuttaa yrityksen kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen. Työkyvystä huolehtiminen pitää olla Suomen ykkösprioriteetti, painottaa Koivula.

Työterveyslaitoksen tarjoukset max 50 henkilöä työllistäville yrityksille, a’ 100 euroa + alv

  • Ti 5.9. tarjoamme 10 nopeimmalle mahdollisuuden kehittää oman yrityksen hyvinvointia yhdessä Työterveyslaitoksen asiantuntijan kanssa. Voit valita sinulle sopivimman kolmesta aihepiiristä.
  • Ke 6.9. voit liittyä Nolla tapaturmaa –foorumiin.
  • To 7.9. voit ilmoittautua Henkilöstöjohtamisen myytinmurtajat -koulutukseen.
  • Pe 8.9. tarjoamme 20 nopeimmalla mahdollisuuden keskustella omasta hyvinvoinnista ja sen kehittämisestä aiheen asiantuntijoiden kanssa. Samalla verkostoidut ja jaat kokemuksia muiden yrittäjien kanssa.

Työterveyslaitoksen kampanja on suunnattu valtaosalle suomalaisia yrityksiä. Suomessa on lähes 290 000 yritystä, joista yli 90 prosenttia työllistää alle 50 henkeä.

#Satasellamukaan-kampanjan verkkosivut