Satas€lla mukaan

Ke 6.9. Havaitse ajoissa, hallitset riskit

Kilpailukykyä voi parantaa esimerkiksi vähentämällä työperäisistä sairauksista aiheutuvia kuluja, minimoimalla onnettomuusriskit ja parantamalla yleisesti työoloja. Työtapaturmista aiheutuu aineellisia vahinkoja ja kustannuksia, mutta ennen kaikkea inhimillisiä kärsimyksiä tapaturman uhreille.

Satas€lla saat

Jäsenyys Nolla tapaturmaa –foorumiin

Nolla tapaturmaa ei ole utopiaa – turvallisuus on välittämistä!

Jos olet samaa mieltä, liity Nolla tapaturmaa –foorumiin. Yhdessä muiden yritysten kanssa pääset tavoittelemaan korkeaa turvallisuuden ja työhyvinvoinnin tasoa sekä jakamaan parhaita käytäntöjä.

Nollis® julkaisee turvallisuus- ja työhyvinvointiaiheista materiaalia ja ohjeita viestinnän tueksi ja kampanjoiden järjestämiseksi työpaikoilla. Tutustu maistiaisiin www.nollis.fi/materiaalit/ ja ota käyttöön!

Tarjoamme mahdollisuuden pienille yrityksille (< 50 hlöä) liittyä Nolla tapaturmaa –foorumin, eli Nollis®-palveluun jäseneksi 100 eurolla (+ alv) ajalle 9/2017 – 12/2018. Täytä lomake ja  olemme sinuun yhteydessä.

Lisää tietoa: www.nollis.fi

Tiina-Mari Monni
Nolla tapaturmaa -foorumin johtaja

Tiina-Mari tuo uusia tuulia ja työturvallisuustaitoja Nolliksen kautta työpaikoille.

Palvelut tilattavissa 6.9.2017 – 8.9.2017*

* Lomake on esillä kampanja-aikana. Vain kampanja-aikana tehdyt tilaukset huomioidaan.

EUROJEN SIJAAN SATASELLA MUKANA. VINKKEJÄ TURVALLISEEN TOIMINTAAN

Ongelmien havaitseminen ajoissa on halvempaa ja tehokkaampaa kuin niiden aiheuttamien vahinkojen korjaaminen jälkikäteen. Havaitseminen on taito, jota voi myös kehittää. Työskentelyn sujuvuuden ja turvallisuuden varmistaminen on yhteinen asia jokaisella työpaikalla.

Tiedätkö mitä tapaturmat maksavat yrityksellesi? Tee Piku-laskelma ja toimi ennakoiden!

Ole satasella mukana ja tutustu Työterveyslaitoksen kehittämiin riskienhallinnan malliratkaisuihin. Tietoa löytyy niin ontelolaattojen sahaukseen kuin rakennekynsien tekoon liittyvistä riskeistä ja niiden hallitsemisesta.

Mikro- ja pienyrityksille on kehitetty myös oma riskienhallinnan verkkotyökalu OiRA, joka helpottaa riskien arvioinnin toteutusta.