PODCASTIT

Kohti uutta sotea -podcast – Miten myllerryksessä pärjää? 

Palveluihin otetaan mukaan digitaalisuutta, on organisaatiomuutoksia ja asiakaskunta ikääntyy. Miten ammattilaiset suhtautuvat muutoksiin ja pysyvät oman osaamisensa hallitsijoina? Workcast: kohti uutta sotea -jaksossa hoiva-alan ammattilainen on matkalla kohti uutta sotea. Kuuntele podcast >>

VIDEOT

Lääkärien ja hoitajien työ on haastavaa tietotyötä – mutta miksi?

Mikä aivoja kuormittaa lääkäreiden ja hoitajien työssä?

Työn keskeyttäminen – miten teet sen viisaasti?

Miten hallita tietotulvaa työn arjessa?

Aivokuorman hallinta on koko työyhteisön asia

Kumous-hankkeen webinaarissa kuulet todennäköisiä suuntia uudelle ammattilaisuudelle sote-digityössä ja tutustut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin, Eksoten, ammattilaisten muuttuviin työrooleihin ja palveluratkaisuihin.

Miten työterveyshuolto järjestetään Suomessa? Mitä muutoksia sote aiheuttaa työterveyshuollon järjestämisessä? Miten työterveyshuolto näkyy uudessa Sotessa? Mikä muuttuu työntekijän kannalta? Katso video niin kuulet aiheista lisää! Esitys on nauhoitettu Työterveyslaitoksen Avoimien ovien päivänä 11.10.2017.

Mielekäs-ohjelma on löytänyt innovatiivisia työyhteisöjä, joissa arjen sujumista arvostetaan ja kehitetään. Haastateltavina Sanna Suvisalmi / Uudenmaan muistiluotsi, Niina Jaakkola / Lahden sairaala-apteekki, Nelly Lehtonen / Helsingin seniorisäätiö ja Sirkku Meriläinen-Vapola / Jyväskylän HammasSirkku. Haastattelu on kuvattu 30.10.2015 yrityskiihdyttämö Verticalin tiloissa Espoossa. Haastattelijana innovaatiotutkija Mervi Hasu.