21.6.2017

Suomalaisen työn catwalk: Miss Suomi menee?

Aika: torstai 13.7.2017 klo 13:30–14:45
Paikka: Antinkatu 5, Pori
Katsomo.fi:stä voi seurata tilaisuuden Live streamiä

Catwalkille astuu monia tuttuja, asiantuntijoita ja yritysten edustajia, kuten Merja Fischer (Staria Oyj), Mervi Ahlroth (Kaunialan Sairaala Oy), Antti Koivula (Työterveyslaitos), Minna Metsälä (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva), Jyrki Niinistö (Evondos Oy), Esko Sillanpää (Merikratos Oy), Ritva Ulander (Autismisäätiö), Annika Grahn (Suomen Komediateatteri), Teresa Kemppi-Vasama (Kemppi Oy) ja Petri Peltonen (TEM).

Tilaisuuden juontaa viihteen monitaituri Joonas Nordman.

Jalkautamme suomalaisen työn sen eri muodoissa catwalkin parrasvaloihin – tule katsomaan, miten se tapahtuu! Antti Koivula kertoo, mitä tapahtui, kun nuoret valtasivat Työterveyslaitoksen.

***
Lisäys 14.7. Katso alla #ttlkesätyö-nuorten ideoima ja videoima kattava mutta napakka näkemys työelämästä vuonna 2030. Kesto 3 min, video on tekstitetty.

***

Keskustelua voi seurata ja siihen osallistua somessa aihetunnisteella #MissSuomiMenee ja #SuomiAreena. Tilaisuus on osa Made by Finland -kampanjaa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, mutta se kannattaa merkitä Suomi Areena -ohjelmaasi.

Tilaisuutta voi seurata Livenä Katsomo.fi:stä ja kuunnella podcastina Kieku-palvelusta.

Jos haluat esimakua Catwalkista, tule edellisenä päivänä 12.7. Torivarttiin päälavalle klo 14. Salaisuuden verhoa raottavat Teresa Kemppi-Vasama ja Mikael Jungner.

Lämpimästi tervetuloa – nähdään Porissa!