#Kesätyö on oppimiskokemus työnantajille ja nuorille työntekijöille. Työterveyslaitoksella kesätöitä tehneet nuoret ovat äänessä napakalla videolla.

Vinkkejä kesätyöntekijöille

Millainen on hyvä kesätyöntekijä? Vastuullinen kesätyöntekijä -kampanja kiteyttää, millainen on hyvä kesätyöntekijä.

Mihin menet kun koulu loppuu? Sivusto niille, joille tämä kysymys on ajankohtainen.

Testaa itsesi kesätyönhakijana. Raavituttaako kysymys päätä? Vastaamalla 7 kysymykseen Oikotien testissä saa ehdotuksia itselle sopivasta kesätyöstä.

Käytännön työelämätaitoja

Työturvallisuus, tervehtiminen, kokoustaminen ja kommunikointi: näiden tärkeyttä havainnollistavat nuorten itsensä tekemät lyhyet videot.

Nuorten näkemys siitä millainen on hyvä työelämä vuonna 2030

Annoimme #ttlkesätyö-nuorille, jotka valtasivat Työterveyslaitoksen kesällä 2017, toimeksiannon kertoa asiasta videon keinoin.

Vastuullinen kesätyö

Työterveyslaitos on sitoutunut Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin. Ne auttavat varmistamaan, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa tulevaisuudessakin. Hyvä perehdytys luo perustan sujuvalle, terveelliselle ja turvalliselle työlle: Perehdyttäjän Top 10-muistilista auttaa edistämään asiaa käytännössä.

#ttlkesätyö🌞 somessa

Mikä saa työhyvinvoinnin asiantuntijan kokemaan työn imua? @PauliinaMH @MikkoHaermae ja @kirsijussila vastaavat. Ju… https://t.co/c4nIZ0WJlF
Upeat ja opettavaiset kaksi viikkoa #ttlkesätyö nuorten kanssa hyvillä mielin nyt nauttimaan kesästä ja lomasta. Tu… https://t.co/0yXcE6Sf3t
Puolin ja toisin opettavaiset kaksi viikkoa takana - tänään päättyi tämän porukan #ttlkesätyö-jakso. Näistä nuorist… https://t.co/byrUeQkFcC
Upeat nuoret äänessä juuri nyt @YleOulu lähetyksessä. Jee, huikeaa! #ttlkesätyö https://t.co/DgSOhsvQqa

Load More

Monenlainen asia vaikuttaa työhyvinvointiin ja työterveyteen. Katso itse!