Työpaikka

Erityisasiantuntija

Tule meille töihin koulutus- ja valmennustehtäviin! 

Haemme Akatemia-yksikköön Helsinkiin erityisasiantuntijaa 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Erityisasiantuntijan tehtävänä on toimia kouluttajana ja valmentajana erityisesti työyhteisöjen, esihenkilötyön ja johtamisen koulutuksissa. Tehtävä pitää sisällään myös erilaisten koulutusratkaisujen suunnittelua ja tuottamista sekä pedagogisena asiantuntijana toimimista. Lisäksi erityisasiantuntijan tehtävään kuuluu asiakkuuksien hoitoon ja koulutusratkaisujen myyntiin liittyvää työtä, kuten asiakastarpeiden kartoittamista, tarjousten tekemistä ja tarjouskilpailuihin liittyviä tehtäviä. Työtilanteen mukaan erityisasiantuntija osallistuu yksikön muihin kehittämisprojekteihin. 

Odotamme 

 • Sinulla on työpaikoille suunnattujen koulutuspalveluiden tuottamisesta syvällistä ymmärrystä ja aiempaa työkokemusta.
 •  Viihdyt vuorovaikutustilanteissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa sekä organisaation sisällä. 
 • Innostut ja innostat erilaissa koulutus- ja valmennustehtävissä. 
 • Asiakaslähtöinen palvelukehitys ja digipedagogiikka ovat sinulle niin tuttuja, että pystyt toimimaan organisaatiossamme myös sisäisenä sparraajana ja kehittäjänä. 
 • Olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin. 
 • Sinulla on näyttöjä aiemmista työtehtävistäsi kouluttajana ja koulutusratkaisujen B2B-myynnissä, sekä tulosorientoitunut työote. 
 • Ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin, suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. 
 • Olet tottunut hyödyntämään teknologiaa monipuolisesti koulutuksissa ja sinulla on erinomaiset tietotekniset valmiudet. Webinaaritoteutukset ja verkkoympäristöt ovat sinulle arkipäivää. 
 • Koulutustaustasi tukee tehtävää. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta esihenkilötyöstä. Pedagogisen pätevyyden katsomme eduksesi. 

Tarjoamme sinulle 

 • Kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ympäristössä, sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.
 • Laajat työaikaliukumat (klo 6–21). 
 • Etätyömahdollisuuden. 
 • Erinomaiset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, sekä liikunta- ja kulttuurietu. 
 • Mahdollisuuden käyttää tunnin työaikaa viikossa liikuntaan. 
 • Kattavan vakuutuksen (myös vapaa-ajalle).

Koulutuksissamme sovellamme työelämätutkimuksen uusinta tietoa suomalaisen työelämän tarpeisiin. Koulutuksistamme asiakkaat saavat ratkaisuja työpaikoille, uusia taitoja, sertifioitua osaamista sekä ammatillisia verkostoja. Etsimme asiakkaiden kanssa yhdessä sopivimmat tavat osaamisen kehittämiseen yksilöiden ja työyhteisöjen tasolla. Koulutustuotteiden kehittäminen on meillä asiakaslähtöistä ja ketterää palvelukehitystä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää aiempaa palvelunkehittämisen ja valmennuksen osaamistasi sekä työtehtäviä, joissa opit uutta. 

Työsuhteesi alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan, jonka lisäksi maksamme henkilökohtaista lisää. Koeajan kesto on 6 kuukautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Akatemia-yksikön johtaja Marja Tuomainen, marja.tuomainen [at] ttl.fi, p. 040 5516 165. Voit kysyä tehtävästä puhelimitse 18.6.2024 klo 8.00–9.00 tai 9.7.2024 klo 14.00–15.00 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 5.8.2024. Toivomme, että kerrot hakemuskirjeessäsi myös kokemuksestasi koulutusratkaisujen myynnistä ja kilpailutusten hoidosta. Kuvaathan hakemuksellasi myös vahvuutesi kouluttajana sekä näkemyksesi siitä, minkälaisista teemoista olet valmis kouluttamaan.

Vaaleahiuksinen nainen hymyilee ja katsoo sivulle.
Työsuhdetyyppi
Toistaiseksi voimassa
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Koulutus/valmennus
Hakuaika
-