Työpaikka

Harjoittelija, datatieteet

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Missiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Määräaikainen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
IT
Hakuaika
-

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aki Koskinen

Aki Koskinen

 aki.koskinen [at] ttl.fi tai 

puhelimitse (0505899197) pe 2.2. klo 13-14, ti 6.2. klo 13-14 tai to  8.2. klo 9-10

Haemme datatieteen korkeakouluharjoittelijaa Helsinkiin Työelämätieto-palvelun datojen visualisointien pariin kesäksi sekä opintojen oheen.

Harjoittelun aikana pääset tekemään töitä Työelämän tietoaineistoja kokoavan Työelämätieto-palvelun (www.tyoelamatieto.fi) osaprojekteissa. Tehtäviin sisältyy tietoaineistojen esikäsittely, datan analysointi ja anonymisointi, datan käsittelyputkien toteuttaminen sekä web-visualisointien suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä työelämän tutkijoiden kanssa. Riippuen Työelämätiedon osaprojektista, aineistoja analysoidaan mahdollisesti myös tilasto- tai koneoppimismenetelmillä. 

Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja datatieteiden, tietojenkäsittelyn tai tilastotieteen alalta, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta sekä keskeisten toimisto-ohjelmien hallintaa. Edellytämme myös ohjelmointiosaamista sekä kokemusta soveltuvasta ohjelmointikielestä, kuten Javascript, html/css, tai Python (Plotly/Dash). Tehtävänkuvaa täsmennetään valitun hakijan osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Luemme eduksi laajemman kokemuksen datan käsittelystä tai analysoinnista soveltuvilla datatieteen ja/tai tilastotieteen menetelmillä sekä R (Dash, Shiny)-ohjelmiston osaamisen. Työnteko tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme. Joukossamme on humanisteja, biologeja, tohtoreita, lääkäreitä, laborantteja, tilasto- ja datatieteilijöitä… - listaa voisi jatkaa pitkälle. Yhdistävä tekijä meille on paremman työelämän tekeminen.

Työsuhde on määräaikainen. Työsuhde on kesän täysiaikainen, työn voi sovittaessa aloittaa jo aiemmin osa-aikaisena ja kesän jälkeen on mahdollista jatkaa osa-aikaisena vuoden loppuun. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etänä.

Meillä on laajat työaikaliukumat (klo 6 -21) ja etätyömahdollisuus. Lisäksi käytössäsi ovat kilpailukykyiset työsuhde-etumme, mm. laaja työterveyshuolto ja lounasetu.
 

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa vanhempi asiantuntija Aki Koskinen (aki.koskinen [at] ttl.fi (aki[dot]koskinen[at]ttl[dot]fi)) tai puhelimitse 0505899197 perjantaina 2.2. klo 13-14, tiistaina 6.2. klo 13-14 tai torstaina 8.2. klo 9-10.