Työpaikka

Työterveyshuollon erikoislääkäreitä

HAEMME TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄREITÄ, KUOPIOON JA HELSINKIIN

Näiden asioiden pariin pääset työskentelemään Rakennamme sinulle mielekkään ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset käyttämään ja vahvistamaan osaamistasi kiinnostuksesi pohjalta.

Kuopiossa työtehtäviisi kuuluu potilastyö Työlääketieteen poliklinikalla sekä työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien ohjaaminen ja kouluttaminen. Olet mukana kehittämässä ja uudistamassa Työterveyslaitosjaksoa yhdessä muiden kouluttajien kanssa. Voit myös toimia kouluttajana työterveyshuollon koulutuksissa ja osallistua sinua kiinnostaviin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.

Helsingissä työskentelet kouluttajana työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon koulutuksissa, osana moniammatillista kouluttajatiimiä. Voit myös toimia erikoislääkärinä Helsingin työlääketieteen klinikalla ja osallistua erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen. Lisäksi voit osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta osallistua tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.

Työn edellytykset

Tehtävissä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä. Sinulle on luontevaa toimia asiakkaiden ja eri ammattiryhmien kanssa ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille. Aikaisempi kokemus kouluttamisesta tai tutkimustyöstä on työssä eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Työtiksellä sinua odottavat...

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työssäsi saat tukea kokeneilta erikoislääkäreiltä ja muilta työterveyden ammattilaisilta valtakunnallisesti. Tehtävässä voit halutessasi suorittaa Helsingin yliopiston kaksivuotisen työlääketieteen lisäkoulutuksen. Myös väitöskirjatutkimuksen käynnistäminen on mahdollista.

Työhyvinvointiasi tuemme monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm. laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee joko Kuopion tai Töölön toimipisteessämme. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen toiveidesi mukaan, jolloin tehtävänkuva sovitetaan työaikaan. Osa-aikaisen työsuhteen voi joustavasti yhdistää esimerkiksi nykyiseen työhösi. Tehtävissä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera viimeistään sunnuntaina 8.10.2023. Kerrothan hakemuksessasi myös, kummasta tehtävästä olet kiiinnostunut.

Ole mielellään yhteydessä, jos haluat kuulla tehtävistä lisää: johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski, p. 046 851 2432, ylilääkäri Pirjo Korenius, p. 050 545 9686 (Kuopio), ylilääkäri Heikki Frilander, p. 046 850 5040 (Helsinki) ja koulutuksen tuotepäällikkö Helena Särkänlahti, p. 043 824 4044, sähköposti [email protected].

Työsuhdetyyppi
vakituinen
Työsuhdetyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki, Kuopio
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-