Työpaikka

Työterveyspsykologi

TYÖTERVEYSPSYKOLOGI

Näiden asioiden pariin pääset työskentelemään

Olet mukana suunnittelemassa, toteuttamassa, arvioimassa ja kehittämässä työterveyshuoltoon pätevöittävää koulutusta (15 op ja 2 op) moniammatillisessa tiimissä. Toimit koulutuksissa luennoijana, ryhmien ohjaajana/tutorina lähi- ja etäopetuksessa sekä verkko-oppimisympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen muun työterveyshuollon täydennyskoulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi toimit työterveyshuollon asiantuntijana tutkimus- ja kehittämishankkeissa, joissa kehitetään ratkaisuja työpaikkojen ja työterveyshuollon käyttöön työkyvyn, työhyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemiseksi.

Työn edellytykset

Odotamme, että olet laillistettu psykologi. Tehtävässä edellytämme työterveyshuollon pätevyyttä sekä kokemusta työterveyspsykologin työstä ja moniammatillisesta työstä työterveyshuollossa. Toivomme, että olet kerryttänyt osaamista myös kouluttamisesta.

Tehtävässä menestyt hyvillä vuorovaikutustaidoillasi, kehityssuuntautuneella työotteellasi sekä asiakaslähtöisellä toimintatavallasi.

Työtiksellä sinua odottavat..

Monipuoliset työtehtävät monitieteisessä ja kannustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuus tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä ja kehittää monipuolisesti osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön sekä kollegojen ja moniammatillisen tiimin tuen.

Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm.

- laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus

- lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä

- laaja työterveyshuolto ja mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Voit työskennellä Helsingin tai Tampereen toimipisteessämme, mutta työ edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa. Työsi alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Odotamme jo hakemustasi!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 2.6.2024. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski p. 030 474 2300, eva.helaskoski [at] ttl.fi ja tuotepäällikkö Helena Särkänlahti p. 043 824 4044, helena.sarkanlahti [at] ttl.fi.

Työsuhdetyyppi
Vakituinen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Muu
Hakuaika
-