Työpaikka

Erikoistutkija

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 500. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki,
Kuopio,
Oulu,
Tampere,
Turku
Toimiala
Tutkimus
Hakuaika
-

Haemme Työturvallisuus-yksikköön

ERIKOISTUTKIJAA

Työskentelet moniammatillisessa ja useammalla paikkakunnalla toimivassa tiimissä, joka tutkii ja kehittää ratkaisuja työpaikkojen ja -ympäristöjen turvallisuuteen. Osallistut tutkimus- ja palveluhankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hankkeiden ja tutkimuksen fokuksessa on työympäristöjen ilmanlaatu, sen kemiallisten ja fysikaalisten ilmiöiden arviointi altistumisen hallitsemiseksi. Tulevaisuuden työpaikat, uudet teknologiat ja ilmastonmuutoksen vaikutukset työelämään ovat yhteisenä teemana. Erikoistutkijan tehtävään kuuluu tutkimushankkeiden rahoituksen hankkiminen ja projektien johtaminen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tohtorin tutkinto ja sinulla on työympäristön riskien ja altistumisen arviointiin vaadittavaa tieteellistä osaamista (esim. kemikaalit, aerosolit). Edellytämme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia itsenäisesti yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ edellyttää valmiutta matkustaa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Myös hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tarpeen. Lisäksi eduksi katsotaan käytännön työturvallisuusosaaminen, teollisuuden prosessien ymmärtäminen sekä EU-hankeosaaminen. Arvostamme osaamista riskienarvioinnista, mallintamisessa sekä projektien johtamisessa. Olet etsimämme osaaja, jos haluat kehittää suomalaista työturvallisuutta, olet kiinnostunut tutkimustyöstä ja hallitset tieteellisen tutkimuksen ja aineiston analysoinnin periaatteet hyvin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Työsuhteesi alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.  Työpisteesi voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa tai Turussa.

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi viimeistään 16.10.2022.

Tulemme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana ja mahdollisesti kutsumaan hakijoita haastatteluihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tommi Alanko p. 040-7192521 tai erityisasiantuntija Tomi Kanerva 030 474 8670 tai sähköpostitse [email protected]

 

Kysy lisätietoja tehtävästä

Tommi Alanko

Tommi Alanko

johtaja Tommi Alanko ([email protected]p. 040-7192521)