Työpaikka

Erityisasiantuntija

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 500.

Työsuhdetyyppi
Vakinainen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Laboratorio
Hakuaika
-

Haemme Työympäristölaboratoriot-yksikköömme Helsinkiin

ERITYISASIANTUNTIJAA

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. 

Työssä tehdään ja kehitetään mm. IR-spektrometrisiä, röntgendiffraktiometrisiä, elektronimikroskooppisia ja gravimetrisiä analyysejä asiakkaiden sekä tutkimushankkeiden tarpeisiin. Sinut perehdytetään myös toimimaan pöly- ja kuitumaisten altisteiden asiantuntijana ja vastuuhenkilönä. 

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta, kuten esim. epäorgaanisen tai analyyttisen kemian aloilta sekä lisäksi hyvää perehtyneisyyttä johonkin yllä mainituista pölyjen ja aerosolien analysointimenetelmistä. Edellytämme sinulta kokemusta analyysien validoinnista ja arvostamme kokemusta akkreditoidusta palvelutoiminnasta ja asiakassuhteiden hoidosta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Lisäansioksi luetaan ruotsin sekä englannin kielen taito. Työ edellyttää oma-aloitteista asennetta työhön sekä käytännön kokemusta epäorgaanisesta analytiikasta. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivisuutta, innostunutta ja sitoutunutta työotetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä lounasetu. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää tunti työajastasi viikossa liikuntaan.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sirpa Pennanen

Sirpa Pennanen

Job title
johtaja
Sähköpostiosoite
Puhelin
+358 30 474 7234
Tuomi Tapani

Tapani Tuomi

Job title
johtava asiantuntija
Sähköpostiosoite
Puhelin
+358 30 474 2926