Työpaikka

Erityisasiantuntija, tietosuoja

Haemme Operatiivinen tuki -yksikköömme

ERITYISASIANTUNTIJAA

Tehtävässä edistät Työterveyslaitoksen tietosuojaa ja roolisi sisältää neuvontaa, rekisteröityjen pyyntöjen, tietoturvaloukkauksien ja tietolupien käsittelyä. Osallistut tietosuojan kehittämiseen yhteistyössä muiden tietosuoja-asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää laajaa ymmärrystä tietosuojan edellytyksistä sekä uuden tiedon, lakien ja asetusten soveltamista vaatimuksenmukaisuuden täyttämiseksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet perehtynyt tietosuoja-, tiedonhallinta- ja julkisuuslainsäädäntöön, henkilötietojen käsittelyyn sekä alan käytäntöihin ja ratkaisuihin. Sinulla on vähintään 3 vuoden käytännön työkokemus vastaavista tehtävistä.

Katsomme eduksi perehtyneisyyden tutkimuksen toimintaympäristöön tai markkinoinnin tai tietojärjestelmien tietosuojakysymyksiin. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kykyä työskennellä sekä itsenäisesti vastuuta kantaen että taitoa toimia verkostoissa osaamistasi jakaen ja kehittäen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointiasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa toimipisteistämme. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 11.12.2022. 

Työsuhdetyyppi
Vakituinen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Muu
Hakuaika
-
Kirsi Ahola

Kirsi Ahola

[email protected], 040 561 5692

Puhelimitse arkipäivisin klo 8–9 ja 16–17