Työpaikka

HR-koordinaattori

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki,
Kuopio,
Oulu,
Tampere,
Turku
Toimiala
HR
Hakuaika
-

Haemme HR-ammattilaista osaksi asiantuntevaa ja lämminhenkistä tiimiämme.

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on toimia monipuolisten työsuhdeasioiden osaajana sekä käytännön tekijänä hoitaen henkilöstöhallinnon tehtäviä tarkasti ja ammattitaitoisesti. Vastaat nimettyjen yksiköiden rekrytointiin liittyvistä HR-tehtävistä, työsuhteen aikaisista muutoksista ja työsuhteen päättämisen toimenpiteistä. Tehtäviisi kuuluu myös nimettyjen HR-prosessien ohjeistus, kehittäminen ja käytännön tehtävistä huolehtiminen sekä näihin liittyvien infojen pitäminen ja tiedon raportointi. Työhösi kuuluu myös henkilöstökoulutuksen koordinointiin liittyviä tehtäviä. Toiminnan jatkuvassa parantamisessa voit olla mukana pienistä arjen muutoksista suurempiin kehittämisprojekteihin asti. 

Kokemuksesi henkilöstöhallinnon käytännön työtehtävistä antaa sinulle vahvan pohjan menestyä työssäsi - edellytämme vähintään puolen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja erityisesti Mepco HRM -järjestelmän tuntemusta. Lisäksi arvostamme kiinnostusta videoeditointiin. Tartut tehtäviisi reippaasti ja teet töitä yhteisen päämäärän eteen. Sinulla on asiakaslähtöinen ote työhösi, pystyt toimimaan itsenäisesti ja huolehdit työtehtäväsi loppuun asti. Tehtävä edellyttää sujuvaa puhutun ja kirjoitetun suomen kielen taitoa, mutta silloin tällöin englannin tai ruotsin kielen taidosta on apua.  

Tarjoamme sinulle paikan osana toisiaan tukevaa ja ammattitaitoista HR-tiimiä. Meiltä löydät vaihtelevat työtehtävät, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Käytössäsi on laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Voit työskennellä missä tahansa Työterveyslaitoksen toimipisteessä, mutta työ edellyttää jonkin verran paikalla oloa Helsingissä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Juulia Ijäs

Juulia Ijäs

[email protected], p. 043 825 6771. Tiedustelut puhelimitse mieluiten maanantaina 26.9. klo 10-14 tai sähköpostilla.