Työpaikka

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 530. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Työsuhdetyyppi
Vakituinen työsuhde
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki,
Kuopio,
Oulu,
Tampere,
Turku
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-

Haemme Työterveys-yksikköön

Erikoislääkäriä merenkulkualan asiantuntijatehtäviin

Tehtävässä edistät merenkulkualan terveellisyyttä, turvallisuutta ja työhyvinvointia ennaltaehkäisyn, terveystarkastuskäytäntöjen ja työterveyshuollon kehittämisen keinoin.

Keskeisenä työtehtävänä on terveydellisen soveltuvuuden arviointi merenkulkutyöhön (poikkeuslupalausunnot Liikenne- ja viestintävirastolle, Traficomille) ja merenkulkijoiden työkykyarvioihin liittyvät konsultaatiot. Työhön sisältyy myös merenkulun terveydenhuoltohenkilöstön kouluttamista, asiantuntijatyötä, osallistumista säädösvalmisteluun sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä ja tutkimusta.

Olet työterveyshuollon erikoislääkäri (myös erikoistuvat lääkärit otetaan huomioon) ja sinulla on kokemusta merimiesterveydenhuollosta ja/tai liikennelääketieteestä. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista esityskykyä, kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijoittua mihin tahansa toimipisteistämme, mutta tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa. Osa-aikainen työskentely on mahdollista. Tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 4.12.2022.

Eva Helaskoski

Eva Helaskoski

johtaja
Sähköpostiosoite
eva.helaskoski [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2300
Päivi Miilunpalo

Päivi Miilunpalo

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
paivi.miilunpalo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7529