Työpaikka

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Näiden asioiden pariin pääset työskentelemään

Rakennamme sinulle mielekkään tehtävänkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Toimit kouluttajana työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa ja tilauskoulutuksissa, osana moniammatillista kouluttajatiimiä.

Voit lisäksi työskennellä potilastoiminnassa Helsingin työlääketieteen klinikalla ja osallistua erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen. Osaamistasi pääset myös käyttämään ja vahvistamaan työterveyteen ja työlääketieteeseen liittyvissä tutkimus- ja kehittämishankkeissa.

Työn edellytykset

Tehtävässä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa osaamista työterveyshuollon alalta. Sinulle on luontevaa toimia eri ammattiryhmien kanssa ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille. Aikaisempi kokemus kouluttamisesta on työssä sinulle eduksi.

Työtiksellä sinua odottavat...

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työssäsi saat tukea kokeneilta erikoislääkäreiltä ja muilta työterveyden ammattilaisilta. Tehtävässä voit halutessasi suorittaa Helsingin yliopiston kaksivuotisen työlääketieteen lisäkoulutuksen.

Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm.

  • laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus
  • lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä
  • laaja työterveyshuolto ja mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 20.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Töölön päätoimipisteessämme. Työsuhde on kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella. Tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Odotamme jo hakemustasi!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään su 19.2.2023. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Työsuhdetyyppi
vakituinen
Työsuhdetyyppi
Kokopäiväinen
Paikkakunta
Helsinki
Toimiala
Lääkärit/hoitajat
Hakuaika
-
Eva Helaskoski

Eva Helaskoski

johtaja
Sähköpostiosoite
eva.helaskoski [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2300
Helena Särkänlahti

Helena Särkänlahti

tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
helena.sarkanlahti [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8658
Heikki Frilander

Heikki Frilander

ylilääkäri
Sähköpostiosoite
heikki.frilander [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2265